Το Mythos Experience Hostel ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Πήγαμε, ακούσαμε και είδαμε περί τίνος πρόκειται και σίγουρα για τους λάτρεις της έντασης, δράσης κι”άγχους” είναι ιδανικό. Κάποιες από τις δράσεις -ίσως, έχοντας καταναλώσει λίγη μπύρα Mythos Radler- θα μπορούσαν να  με κάνουν resident εκεί, αλλά κάποιες άλλες είναι πολύ ριψοκίνδυνες για τα δικά μου δεδομένα. Φυσικά και αξίζει τον κόπο να κατεβείτε στο κέντρο (πιο κέντρο “πεθαίνεις” ) και να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία που  κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Και το καλύτερο; Δοκιμάζεις τις αντοχές σου, τις δυνάμεις σου, αλλά και τις ικανότητες σου, σε ανεξερεύνητες περιστάσεις και καταστάσεις!

Για να καταλάβετε τι εννοώ…

Είσαι έτοιμος για μάχες με laser, με αντιπάλους που δεν θα δείξουν ίχνος οίκτου;

Τολμάς να αφήσεις το SakeTattooCrewνα σου κάνει ένα Blind InsTa-ttoo στο σκοτάδι;

Μπορείς να αφεθείς σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο χτένισμα σου από τους ειδικούς του SYOSS;

Αν ναι, τότε έλα στο Mythos Experience Hostel που ανοίγει τις πόρτες του στο Ρομάντσο, αύριο Σάββατο 13 Μαΐου.

Με 7 διαφορετικά δωμάτια και 7 ανατρεπτικές δραστηριότητες που θα δοκιμάσουν τα όρια, τις αντοχές αλλά και τη φαντασία σου, το Mythos Experience Hostel είναι το νέο city spot που θα ανεβάσει την ένταση στην πόλη, τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου και του Ιουνίου .

BlindInsTa-Ttoo, Blind hair do, Laser Battle, Drone basket, Rodeo Ride, Live Stage και Virtual Reality room σε περιμένουν να ζήσεις αγαπημένες εμπειρίες με έναν τρόπο που μέχρι σήμερα δεν φανταζόσουν καν!

Ο Μύθος, η πιο νεανική ελληνική μπύρα της πόλης, με το μοναδικό easy open καπάκι, σε προσκαλεί να ζήσεις τις πιο μυθικές εμπειρίες της ζωής σου! Πού; Στο Mythos Experience Hostel όπου όλα τα ζεις…αλλιώς!

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ο μυστικός κωδικός, που θα σου ανοίξει την πόρτα του πιο απρόσμενου Hostel της Αθήνας:  18/33

Παντού υπάρχει ένας Μύθος.Σε περιμένει να τον ανακαλύψεις…καθώς δεν ξέρεις τι σε περιμένει…

Το MythosHostel σε περιμένει τις εξής μέρες:

  • Σάββατο 13 Μαΐου
  • Παρασκευή 19 Μαΐου
  • Σάββατο 20 Μαΐου
  • Παρασκευή 9 Ιουνίου
  • Σάββατο 10 Ιουνίου
  • Σάββατο 17 Ιουνίου

Doors Open: 21:00

Μάθε Περισσότερα: www.mythosbeer.gr/hostel1833

You may also like