Το Nefes Spa & Bath στη Μύκονο είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί…για την απόλυτη χαλάρωση

«Μία πνοή διακριτικής πολυτέλειας και χαλάρωσης φύσηξε και πάλι στο νησί της Μυκόνου, μία πνοή με στοιχεία ανατολής προσαρμοσμένα σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Το Nefes Spa & Bath στη Μύκονο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό του ενόψει καλοκαιριού με σκοπό να του χαρίσει μοναδικές στιγμές ευεξίας σε σώμα και πνεύμα.

Η Μαρία Σιταρά έχει δημιουργήσει έναν χώρο μοναδικό με αέρα και αύρα ανατολής, προσαρμοσμένο στα πρότυπα ενός παγκόσμιου προορισμού ικανού να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσώπου και σώματος (massage-hammam-bath).

Στο μοναδικής αισθητικής χώρο του Nefes Spa & Bath μπορεί κανείς να ταξιδέψει όχι μόνο στον κόσμο των αισθήσεων αλλά και στο χρόνο, καθώς η τελετουργική διαδικασία του Χαμάμ με τον παραδοσιακό τρόπο απολέπισης επάνω στο ζεστό μάρμαρο σε συνδυασμό με τη χρήση του ειδικού γαντιού Kassa, και των αγνών προϊόντων που βασίζονται σε Μαροκινές συνταγές, χαρίζουν ευεξία και μία βελούδινη αίσθηση στο δέρμα που διατηρείται για καιρό.

To Nefes Spa & Bath σας περιμένει καθημερινά από τις 11:00 έως τις 21:00 στο εμπορικό κέντρο Mykonos Mall (περιοχή Βρύση).

Κρατήσεις / Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2289022967 / www.nefes-spa-mykonos.com

You may also like