Το Nokia Lumia 920 έρχεται στην Ελλάδα από 26 Μαρτίου

Nokia Lumia 920Το Lumia 920 επιτέλους έρχεται στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα των Windows Phone 8 της Nokia, που θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας στις 26 Μαρτίου.

Η νέα συσκευή της Nokia διαθέτει οθόνη PureMotion HD+ 4,5 ιντσών με ανάλυση 1280×768, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,5GHz, 1GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 32GB, κάμερα 8,7 megapixel με τεχνολογία PureView και φακό Carl Zeiss, ενώ χρησιμοποιεί το νέο λειτουργικό της Microsoft Windows Phone 8.

Φυσικά, το βάρος έχει πέσει στη λειτουργίες κάμερας της συσκευής, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήση για λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνας εγγυάται πεντακάθαρα βίντεο όταν η κάμερα δεν είναι σταθερή.

Σημαντική προσθήκη είναι η μπαταρία 2.000mAh με ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή που δίνει αρκετές ώρες αυτονομίας στη συσκευή, ενώ στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει σε κίτρινο, κόκκινο, γκρι,λευκό και μαύρο χρώμα. Η τιμή του για την ελληνική αγορά αναμένεται στα 679 ευρώ.

You may also like