Το savoir faire του φλερτ, από τη Γιάννα Σαλή

1081070_10207513222702322_1041965797_nΈχεις αυτοπεποίθηση και ξέρεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις αλλά το φλερτ είναι το αδύνατο σημείο σου. Αν βαρέθηκες να είσαι από αυτές που σε διαλέγουν ή αν ο πρίγκιπας αργεί να κάνει την κίνηση πέρνα στην αντεπίθεση και φλέρταρε τον. Κάντο όμως με ιδιαίτερο τρόπο και χωρίς απώλειες.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

Μην ξεχνάς ότι ως γυναίκα μπορείς να έχεις το πάνω χέρι όταν πρόκειται να φλερτάρεις κάποιον. Για αυτό και η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις και θα προσέξει και εκείνος. Τόνισε λοιπόν με κατάλληλο μακιγιάζ τα δυνατά σημεία του προσώπου σου. Το βλέμμα του που θα επικεντρωθεί αμέσως στα μάτια ή τα χείλη σου και πίστεψε με αυτό θα είναι μία πολύ καλή αρχή. Μην ξεχνάς ότι όπλο της γοητείας σου είναι το άρωμα σου. Βέβαια για το υπόλοιπο σύνολο που αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση (ρούχα, αξεσουάρ) διάλεξε τα με κριτήριο το γούστο σου και κατά πόσο σε κάνουν να αισθάνεσαι σέξι , άνετη θηλυκή και κυρίως ο εαυτός σου!

PRACTICE MAKES  US BETTER

Μπορεί να ακούγεται λιγάκι παράξενο αλλά για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις το φλερτ με κάποιον που βρίσκεις απλώς ενδιαφέροντα και όχι τον σούπερ γοητευτικό τύπο που όταν τον βλέπεις χάνεις την μιλιά σου και τα γόνατα σου τρέμουν. Έτσι δεν θα έχεις τόσο άγχος και θα καταφέρεις να ανακαλύψεις το δικό σου στυλ και τις δικές σου δυνατότητες στο φλερτ και που ξέρεις ίσως να αποδειχτεί αυτός ο mister Perfect που έψαχνες να βρεις.Προσοχή όμως είπαμε να φλερτάρεις ελαφρώς όχι όμως να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις και προσδοκίες στον άλλον, αλλά ούτε και να έρθεις σε δύσκολη θέση ή να κάνεις κάτι το οποίο μετά θα μετανιώσεις!

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ

Το παιχνίδι με τα μάτια είναι ένα από τα δυνατά σημεία και πολύ βασικό στο savoirvivreτου φλερτ.

  1. Κοίταξε τον λοιπόν στα μάτια και χαμογέλασε. Όταν συναντηθούν οι ματιές σας μην κοιτάξεις αλλού σα να ήταν κάτι τυχαίο.
  2. Μπορείς βεβαίως να κάνεις και μία πιο δυναμική προσέγγιση. Πέρασε δίπλα του και χαιρέτισε τον διακριτικά σαν να τον ξέρεις ήδη. Έπειτα απομακρύνσου και κάθισε σε ένα σημείο που να έχεις οπτική επαφή μαζί του. Όποιον τρόπο και αν διαλέξεις το σίγουρο είναι πως έχεις ενθαρρύνει το αντικείμενο του πόθου σου παραπάνω από αρκετά. Αν ενδιαφέρεται πρέπει εκείνος να αναλάβει δράση!
  3. Τέλος πάντα μπορείς εσύ να ξεκινήσεις μία συζήτηση. Ένα σχόλιο με χιούμορ είναι ιδανικό για να λιώσει ο πάγος.
  4. Θυμήσου: το θέμα είναι να του δώσεις το <<πάτημα>> για να σε πλησιάσει και όχι να τον ικετεύσεις για λίγη προσοχή. Είπαμε έχουμε και ένα επίπεδο!!

 

12650367_10207513222902327_530181169_nΘA ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ

Ακόμη και αν έχεις αποκτήσει άνεση στον φλερτ όταν έρχεται η στιγμή της ανταλλαγής τηλεφώνων το πράγμα είναι ζόρικο. Ότι έχεις να κάνεις λοιπόν κάνε το με το προσωπικό σου στυλ. Καθοδήγησε την συζήτηση προς κάποιο θέμα που ενδιαφέρει και τους δύο σας όπως η μουσική ή οι ταινίες. Όταν εκείνος πει κάτι που θέλεις οπωσδήποτε να θυμάσαι το όνομα ενός συγκροτήματος για παράδειγμα δώσε του το facebookσου , ζήτησε του να σου στείλει τον τίτλο του τραγουδιού ας πούμε γιατί φοβάσαι μήπως το ξεχάσεις. Κάπως έτσι τον βάζεις στην διαδικασία να προχωρήσει πάλι εκείνος την επικοινωνία σας. Ανάλογα με το πότε θα σου στείλει αποφασίζεις εσύ αν θες εσύ να έχεις ηλεκτρονική επαφή μαζί του ή αν στην απάντηση θα του γράψεις και το τηλέφωνο σου για περαιτέρω επικοινωνία. Με δύο λόγια με πολλή διακριτικότητα και χωρίς καθόλου πίεση τον καθοδηγείς στην κατεύθυνση που θέλεις και η συνέχεια επί της οθόνης του pc και όχι μόνο…

Αν μετά από λίγες ώρες συζήτησης μαζί του ονειρεύεσαι ήδη την επόμενη στιγμή που θα συναντηθείτε δεν έχεις παρά να του το προτείνεις. Ζήτησε του να πάτε σινεμά ή πρότεινε του κάτι άλλο που να δείχνει τα γούστα σου και το πώς σου αρέσει να διασκεδάζεις. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε κάτι που αρέσει και στους δύο και προέκυψε πάνω στην κουβέντα σας. Έτσι φαίνεται και ότι έχεις δική σου ζωή και εκείνος θα μπει στο τριπάκι να θέλει να γένει μέρος της!

Όταν πραγματικά θέλεις κάτι πρέπει να ξέρεις να το διεκδικείς με κάθε τρόπο έτσι δείχνεις πιο δυνατή και ελεύθερη. Μην κολλάς σε στερεότυπα ότι “ο άντρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα”, δώσε του  το πράσινο φως. Έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα πιο εύκολα. Γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απλές δεν πρέπει να τις περιπλέκουμε και να δυσκολεύουμε εμείς οι ίδιες τους εαυτούς μας!

 

 Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like