Το Smiley ξαναχτυπά, από την Γιάννα Σαλή

13413883_10208497138019590_198715395_nΖούμε σε μία πόλη που γύρω της επικρατεί το απόλυτο γκρι. Μπορούμε να ξεφύγουμε; Θέλουμε να το κάνουμε; Και κυρίως με ποιον τρόπο; Κάποιοι λένε ότι για να ξεφύγουν από το φόντο της Αθήνας πάνε ταξίδια, άλλοι διαλέγουν να κλειστούν σπίτι και να βλέπουν ταινίες. Εγώ σας βρήκα το πιο διασκεδαστικό τρόπο να χαλαρώσετε από τους ρυθμούς της πόλης μέσα στην πόλη.

Φυσικά και δεν θα σας προτείνω σε ποιο club, barκαι καφετέρια θα βγείτε. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει τους υπόλοιπους τρόπους διασκέδασης. Οπότε λέω να σας αναφέρω εγώ έναν και να τον εντάξετε εσείς στο πρόγραμμα των εξόδων σας και πραγματικά θα σας ανανεώσει τόσο που δεν θα το πιστεύετε.

Μιλούσα τις προάλλες με τον σύντροφο μου. Τι θα κάνουμε πάλι το Σαββατοκύριακο; Δεν θέλαμε ούτε να πάμε για καφέ ούτε για πότο. Είχαμε εξαντλήσει όλους τους πιθανούς μας συνδυασμούς για έξοδο. Ψάχνοντας λοιπόν, μας ήρθε η ιδέα να πάμε στο θέατρο. Κάτι που πραγματικά δεν το είχαμε ξανακάνει. Έχει καλοκαιριάσει πια και δεν ξέραμε αν θα βρούμε μια παράσταση. Καθώς χάζευα όμως στο internetείδα ότι ξαναπαίζει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχημένες παραστάσεις του χειμώνα το Smiley!

Μία παράσταση που σε κάνει να γελάς και να δακρύζεις. Αυτό που χρειαζόμαστε όλοι. Να ξεφύγουμε από την μουντή εποχή που ζούμε. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και Μίνως Θεοχάρης είναι δύο νέοι και πολυτάλαντοι ηθοποιοί που μας δίνουν απλόχερα αυτό που ψάχναμε. Μία ιστορία αγάπης μεταξύ δύο αντρών με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα που τελικά θα τους ενώσει η αγάπη.

Στις 19 Ιουνίου η παράσταση κάνει ένα τελευταίοcomeback στο σανίδι, του θεάτρου Avaton στα πλαίσια του 2ο Avaton International comedy festival. Όσοι δεν προλάβατε μέσα στο χειμώνα τώρα σας δίνετε η ευκαιρίανα το απολαύσετε με την καρδιά σας!!!

19 Ιουνίου στις 19:30 στο Θέατρο Avaton / Ευπατριδών 3Ν/ Κεραμεικός
Τιμή εισιτηρίου: 12€ και μειωμένου 10€

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ 

You may also like