Τοp προϊόντα μαλλιών που ΠΡΕΠΕΙ να έχετε!

745539d95e149209828eee5af10c2adbΗ υπόθεση λαμπερά, υγιή μαλλιά δε θέλει κόπο αλλά τρόπο! Όσο καλός και να είναι ο κομμωτής σας, όσο σωστό και να είναι το κούρεμά σας η φροντίδα ξεκινάει πάντα από εσάς στο σπίτι. Γι αυτό το λόγο οι hairexperts των ikonomakis κομμωτήρια + VIP επέλεξαν τα καλύτερα προϊόντα για τα μαλλιά σας που είναι απαραίτητα για μαλλιά που λάμπουν από υγεία!

Νο 1 Βούρτσα

Είναι απαραίτητο να επιλέξετε σωστά τη βούρτσα με την οποία θα χτενίζετε τα μαλλιά σας! Αν η βούρτσα σας έχει φθορές θα σπάει την τρίχα κάθε φορά που θα χτενίζεστε με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να γεμίζουν ψαλίδα. Επενδύστε σε μία tangle mouse που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μη σπάει τα μαλλιά!

Νο 2 εργαλεία styling

Είναι ακριβά αλλά αξίζει να αγοράσετε κάποια που θα προστατεύουν τα μαλλιά σας από μηχανική φθορά. Η εταιρία ghd υπόσχεται styling με 50 % λιγότερα σπασίματα στα μαλλιά την ώρα που τα χτενίζετε. Τώρα μπορείτε να έχετε καλοχτενισμένα μαλλιά χωρίς να ανησυχείτε για τη φθορά από τη θερμότητα.

Νο 3 σαμπουάν, conditioner και μάσκα

Ανάλογα με τις ανάγκες των δικών σας μαλλιών και τα τρία αυτά προϊόντα είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή φροντίδα των μαλλιών σας στο σπίτι! Το σαμπουάν πρέπει να έχει ενυδατικά στοιχεία και να είναι κατάλληλο για συχνό λούσιμο.

Επίσης το conditioner το χρησιμοποιείτε κάθε φορά μετά το λούσιμο και μετά ξεβγάζετε με άφθονο κρύο νερό.

SOS tip: Tη μάσκα τη χρησιμοποιούμε 1-2 φορές την εβδομάδα. Τις ημέρες που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μάσκα, λούζετε τα μαλλιά σας, τα ταμπονάρετε με μία πετσέτα και μετά εφαρμόζετε τη μάσκα και την αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά. Ξεβγάζετε και στη συνέχεια κλειδώνετε τα λέπια της τρίχας με conditioner. Μία εξαιρετική επιλογή μάσκας είναι η restorative mask από τη moroccanoil!

Nο 4 Λαστιχάκια για τα μαλλιά

Μη ξεχνάτε τις φορές που θέλετε να μαζέψετε τα μαλλιά σας,  να  τα προστατεύετε με τα κατάλληλα λαστιχάκια για να μη σπάνε!

Πηγή:Ikonomakis coiffures, κείμενο : Αθηνά Γκαντήραγα

You may also like