Τρεις Σοπράνο στο… τσάι μας

Οι Τρεις Σοπράνο στο Τσάι μου επιστρέφουν – για όσους δεν κατάφεραν να τις απολαύσουν πέρσυ- μόνο για δύο παραστάσεις 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου στο Gazarte.

Οι τρεις σοπράνο Κάτια Πάσχου, Μάιρα Μηλολιδάκη και Μυρσίνη Μαργαρίτη μάς προσκαλούν για δεύτερη χρονιά στο δικό τους διαφορετικό, tea party με γεύση από διάσημες άριες της όπερας και άρωμα από τις πιο αγαπημένες μαγευτικές μελωδίες του μιούζικαλ και της jazz.

Στο μουσικό tea party, όπου το Κουαρτέτο Κοχλίας, ως opening act, θα ερμηνεύσει κλασικές και σύγχρονες μελωδίες, το κοινό θα απολαύσει τα 3 μοναδικά χαρμάνια τσαγιού από τις πιο εκλεκτές καλλιέργειες από όλο τον κόσμο που προσφέρει η νέα Lipton Exclusive Collection ως μέρος μιας ξεχωριστής εμπειρίας.

Στη συνέχεια της σκηνοθετημένης συναυλίας «Τρεις Σοπράνο …στο τσάι μου!» οι ερμηνεύτριες μέσα από ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων που επιμελείται η Dior back stage make up, τραγουδούν τις μεθυστικές Φωνές της Άνοιξης του Strauss, σαγηνεύουν με άριες από τη Μποέμ του Πουτσίνι, και επαναστατούν με μια Ιουλιέτα του Γκουνό αλλιώτικη από τις άλλες!
Στο δεύτερο μέρος οι τρεις τους «χορεύουν» στις λεωφόρους του Μπρόντγουεϊ, ερμηνεύοντας τα πιο δημοφιλή τραγούδια από το χώρο του μιούζικαλ και του μουσικού θεάτρου, όπως West Side Story, My fair lady, Sound of Music.

«Τρεις Σοπράνο στο τσάι μου…the refill!»βλέπουν την όπερα αλλιώς για δύο μόνο Κυριακές 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου στις 8.30 στο Gazarte.
Μαζί τους στο πιάνο ο Τίτος Γουβέλης.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Μπογδάνος, τα κοστούμια ο Παύλος Κυριακίδης, ενώ τα video επιμελείται ο Γιώργος Γεωργόπουλος.

Πληροφορίες:
25 Νοεμβρίου & 2 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων:20€ , 15€ , 10 €

Gazarte
Βουτάδων 34 Γκάζι
210 34 60 347
www.gazarte.gr

You may also like