Υπόθεση παλτό, από τη Τζωρτζια Μιχαλοπούλου

07B13ELME_4_largeΕίτε ζούμε στην Αθήνα, είτε στο Λονδίνο… αργά ή γρήγορα, παλτό θα φορέσουμε.

Κι επειδή είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στα κλασικά λάθη που κάνουμε όλες, όταν έρχεται η ώρα για να επιλέξουμε το σωστό παλτό, ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή:

 

1. Η νέα τάση είναι τα oversized παλτό! 

Αγαπητές  φίλες μου, σας έχω άσχημα νέα, το πάρτι τελείωσε πριν καν αρχίσει! Τα oversized παλτό δεν είναι για όλες. Αν είσαστε κάπως γεματούλες δεν χρειάζεστε ένα ρούχο που να σας προσθέτει ακόμα περισσότερο όγκο, σωστά.  Όποτε στραφείτε σε αλλά σχέδια, και αφήστε τα oversized για άλλες που μπορούν να τα υποστηρίξουν!

coats

 

2. Τα κλασικά καμηλό παλτά δεν είναι ξεπερασμένα. 

Οι μόδες έρχονται και φεύγουν αλλά μερικές κλασικές γραμμές, χρώματα ή υφάσματα παραμένουν στην ντουλάπα μας και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες.

Αν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι κλασικό και ταυτόχρονα on trend διαλέξτε το καμηλό παλτό, χωρίς φόβο και πάθος.

camelcoats

 

3. Έντονα χρώματα μέσα στην καρδιά του χειμώνα? 

 Επειδή το χειμώνα ο ουρανός έχει μια φυσική τάση προς το γκρίζο, δεν σημαίνει ότι θα τα βάψουμε…και μαύρα! Μη φοβηθείτε λοιπόν το χρώμα. Ακόμα και τα πιο έντονα χρώματα είναι αποδεκτά από τους ειδικούς της μόδας και είναι ικανά να μεταμορφώσουν ένα βαρετό σύνολο στην στιγμή!

d61707a99e6da974b4689ba177fd1e9d

Στο Topshop.com για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε αυτό το υπέροχο παλτό σε έντονο πράσινο που βλέπετε στην εικόνα στην αρχή του άρθρου…

 

Oasis-double-breasted-coat-954. Αν πρέπει να επενδύσω σε ένα μόνο παλτό φέτος το χειμώνα, ποιο θα είναι αυτό?

Επειδή οι φοροεπιδρομές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, χρειάζεται να διαλέξουμε ένα παλτό που θα μας βγάλει όλο το χειμώνα και θα ταιριάζει σχεδόν με όλα μας τα σύνολα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να μας μεταμορφώσει σε Ναόμι Κάμπελ, αλλά σίγουρα ένα μαύρο μεσάτο παλτό καλή ποιότητας θα δείχνει chic και θα σας προστατεύει από το κρύο.

Τα μαγαζιά μάλιστα, μέχρι αρχές Νοέμβριου κάνουν μεγάλες προσφορές, οπότε μην περιμένετε να πέσει η θερμοκρασία για ν’ αγοράσετε το νέο σας αγαπημένο παλτό! Βιαστείτε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Τζιόρτζια Μιχαλοπούλου, πατήστε εδώ

 

You may also like