Φεστιβάλ Κινηματογράφου: “Τα παιδιά πάνε cinema”

katrakeio1_633_451Το φεστιβάλ κινηματογράφου «Τα Παιδιά Πάνε Cinema» επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι, μετά την επιτυχία που γνώρισε κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Η αρχή έγινε στο Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό. Αυτό το καλοκαίρι «Τα Παιδιά Πάνε Cinema» συνεχίζουν σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη στο Κατράκειο Θέατρο. Το φεστιβάλ έρχεται στις 17, 18, 19 και 20 Ιουνίου, σε ένα ψυχαγωγικό τετραήμερο γεμάτο οπτικά υπερθεάματα και αισιοδοξία.

Το πρόγραμμα προβολών περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες παιδικές ταινίες της χρονιάς. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες _μικροί και μεγάλοι_ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στη μεγαλύτερη κινηματογραφική φορητή οθόνη που υπάρχει στην Ελλάδα τις ταινίες «Ξενοδοχείο για τέρατα» (17/06), «Ραλφ η επόμενη πίστα» (18/06), «Τίνκερμπελ το μυστικό των Νεραιδοφτερών» (19/06) και «Οι περιπέτειες του Max» (20/06).

Δεν είναι όμως μόνον οι κινηματογραφικές προβολές που δίνουν χρώμα στην εκδήλωση αλλά και οι ποικίλες παράλληλες δράσεις. Στην υποδοχή θα περιμένουν τους μικρούς φίλους ξυλοπόδαροι, μασκότ από αγαπημένους ήρωες και κλόουν. Ταυτόχρονα, το φεστιβάλ θα προσφέρει έργα αλλά και σεμινάρια κατασκευής Καραγκιόζη, χώρο κουκλοθεάτρου, ειδικό παιδότοπο, καθώς και stands face painting και μαγειρικής, όπου σεφ θα μαθαίνει εύκολές συνταγές στα παιδιά.

FA2FF350123260E5D9370F94A481D7F9«Τα Παιδιά Πάνε Cinema» είναι πλέον ένας θεσμός που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους φορείς και απευθύνεται στα παιδιά όλων των ηλικιών. Σκοπός τους φεστιβάλ είναι η συγκέντρωση ειδών ένδυσης, ώστε να δωρηθούν σε ιδρύματα της χώρας που υπάρχει ανάγκη. Γι’ αυτό η είσοδος είναι δωρεάν, και οι μικροί μας φίλοι την ώρα της προσέλευσης αντί για απόκομμα εισιτηρίου, θα μπορούν να έχουν μαζί τους ό,τι υπάρχει δυνατότητα να δωρηθεί και θα το αφήνουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του φεστιβάλ.

You may also like