Φτιάξτε τη διάθεσή σας με τα WePositive

wepositiveΕίναι σε υπέροχα χρώματα, πολύ καλής ποιότητας και το πιο σημαντικό; Πάνω τους είναι γραμμένα τα πιο θετικά μηνύματα, που προσωπικά μού δίνουν δύναμη και αισιοδοξία…. Δεν είναι λίγο να ρίχνεις το βλέμμα σου στο χέρι και με μια ματιά να διαβάζεις “choose to live your life better” , “stay on top”, “Respect yourseelf” και άλλες φράσεις που σε κάνουν να πιστέψεις στον εαυτό σου!

Είχα δει την Εύη Σταθάτου που το φορούσε σε λαδί χρώμα και μου φάνηκε τόσο στυλάτο και ροκ, συγχρόνως, που φυσικά ζήτησα να μάθω από που το αγόρασε… Αν ρίξετε μία ματιά στις φωτογραφίες, μπαίνοντας στο site, ή αν ακολουθήσετε τα βραχιόλια WePositive™ σε instagram και facebook, δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε!

Είναι η τελευταία τάση της μόδας στην Ιταλία αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, καθώς πρόκειται για “βραχιόλι φιλίας” (friendship bracelet) που συμβολίζει τη θετικότητα και μας παροτρύνει να ζούμε την κάθε μας μέρα καλύτερα.

Όλα τα βραχιόλια είναι χειροποίητα,φτιαγμένα από φυσικό και υποαλλεργικό δέρμα. Η ασημένια αγκράφα που φέρουν το λογότυπο W+είναι χωρίς νικέλιο (nickelfree). Σεκάθε βραχιόλι είναι τυπωμένες  ευχές που έχουν στόχο να μας μεταδίδουν τη θετική πλευρά της ζωής.

Η αγάπη, η φιλία και η καλή τύχη είναι μερικές από τις ευχές που αναγράφονται σε κάθε βραχιόλι.

Πολλά χρωματιστά μοτίβα και ένα ασημένιο τελείωμα: αυτή είναι η συνταγή μας!

wepositive1Τα  We Positive™ διατίθενται σε τρεις συλλογές:

  • Vintage collection
  • Printed collection
  • Luxury Collection-διακοσμημένομεαυθεντικέςπέτρες Swarovski

Τα βραχιόλια WePositive™ έχουν ένα μοναδικό συνδυασμό. Το ιταλικό design και τη θετική σκέψη και μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσα από το e-shop www.wepositive.gr

fb: https://www.facebook.com/wepositive.gr
instagram: @Wepositive.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
E-mail: [email protected]

You may also like