Χαθείτε στα “Χρώματα” των Minor Project,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Πριν από ένα χρόνο περίπου γνωρίσαμε ένα νέο συγκρότημα που από το πρώτο κιόλας άκουσμα του δίσκου τους καταλάβαμε ότι αυτά τα παιδιά έχουν πολλά να δώσουν. Δεν είναι πέντε απλοί φοιτητές που έβγαλαν ένα δίσκο… Είναι πέντε καταπληκτικά πλάσματα, ολοκληρωμένοι καλλιτέχνες που το Σαββάτο μας περιμένουν στον Ιανό.

Οι αγαπημένοι για πολλούς Minor Project θα μας υποδεχτούν σε ένα μοναδικό live, λίγο πριν το τέλος του Σεπτέμβρη και την πανσέληνο του, μαζί με τους υπέροχους καλεσμένους τους. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία βράδια που έκτος από τα τραγούδια του πρώτου δίσκου τους “In Colors” θα έχει τραγούδια από τον αγαπημένο τους Χατζιδάκι και την Οδό ονείρων άλλα και πολλά ακόμα που δεν θα περιμένατε να ακούσετε από ένα αγγλόφωνο συγκρότημα. Κυρίως γιατί οι Minor Project είναι πάντα έτοιμοι να μας εκπλήξουν ευχάριστα και να μας κάνουν να περάσουμε ένα μαγευτικό βράδυ που θα θυμόμαστε για καιρό.

Καλεσμένοι τους σε αύτη την φθινοπωρινή «γιορτή» είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Στάθης Δρογώσης ο Αντώνης Σουσάμογλου με συμμετοχή έκπληξη! Μάλλον τα υπόλοιπα λογία είναι περιττά, αν το Σαββάτο στις 29 του μήνα δεν είσαστε στον Ιανό θα βγείτε χαμένοι, κάτι που έχετε καταλάβει διαβάζοντας το κείμενο φαντάζομαι.

Οι Minor Project είναι, Ο Ευστάθιος Χρυσοβαλάντης Δράκος, ο Γιώργος Κολοκυθάς, ο Βίκτωρας Φορλίδας, ο Αλέξανδρος Μπαλτάς και η Μαρία Καρέτσου.
Είσοδος 4€ / Ελάχιστη Κατανάλωση 8€
Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr


You may also like