Χαρά από σπίτι, θα πει Μαριέττα Φαφούτη

Σίγουρα την έχεις ακούσει να τραγουδά και σου έχει φτιάξει το κέφι την κατάλληλη στιγμή. Ακόμα και αν είσαι πεσμένος, δεν έχεις καμία διάθεση για τίποτα η Μαριέττα είναι η σίγουρη εγγύηση για να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη σου. Είναι τόσο γλυκιά και μοναδική όσο και οι μουσικές της και σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο όμορφα όσο οι στίχοι της.

Απόψε το βράδυ μας καλεί για μία και μοναδική βραδιά στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών με την 7μελή της μπάντα. Στο live της θα παίξει κομμάτια από τους δυο προσωπικούς της δίσκους, τον πρόσφατο “Homemade Joy” και τον ήδη αγαπημένο μας “Try a little romance”, μαζί με υπέροχες αγαπημένες διασκευές.

Όσο λοιπόν άσχημη και αν είναι η εποχή, όσο μαύρα και αν δείχνουν όλα ή όσο περίεργα και αν νιώθουμε μπροστά στο άγνωστο που μας περιμένει , ξεχάστε τα όλα και απολαύατε ένα βραδύ γεμάτο μουσική χαρά και ομορφιά, ή μάλλον ένα βράδυ σαν μάθημα θετικής ενέργειας.

Η Μαριέττα Φαφούτη είναι ο άνθρωπου που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα κάνει να νιώσετε όμορφα απλά και μόνο με ένα χαμόγελο. Αμέσως μετά το live θα ακολουθήσει dj set από τον παραγωγό Σάκη Τσιτομενέα, του Εν Λευκω 87,7.

Παίζουν:
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: φωνητικά, κρουστά
Εύη Κουρτίδου: φωνητικά, ακουστική κιθάρα
Κώστας Χαλιώτης: ντραμς
Θοδωρής Ζευκιλής: μπάσο, φωνητικά,
Δημήτρης Σιάμπος: κιθάρες
Γιώργος Ζαρέας: τρομπόνι
Γιάννης Παξεβάνης: ήχος

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεωφόρος Συγγρού 107-109 – ταράτσα 7ος οροφος t: 213 0178000
doors: 21.00 | starts: 22.00 tickets at door: 7 ευρώ με ποτό* εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά στην πόρτα την ημέρα της εκδήλωσης

You may also like