Χαρακτήρες βιβλίων ιδανικοί για γάμο!

Το να φτιάξεις τον «ιδανικό άντρα» δεν είναι δύσκολο, αρκεί να πάρεις ένα κομμάτι χαρτί και να γράψεις για εκείνον. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκαν μερικοί από τους πιο υπέροχους φανταστικούς χαρακτήρες που κάθε γυναίκα λιώνει όταν τους διαβάζει και ονειρεύεται να τους παντρευτεί.
Αλλά δεν είναι πραγματικοί και εμείς είμαστε καταδικασμένες να ζούμε στην πραγματικότητα. Κάποιοι από αυτούς έχουν πάρει σάρκα και οστά σε ταινίες, άλλοι παραμένουν ακόμα κλεισμένοι στα βιβλία. Όμως, ο καθένας είναι μοναδικός… κι αν δεν τους έχετε γνωρίσει ακόμα, βάλτε ένα ποτήρι κρασί ή ότι άλλο σας κάνει κέφι, ανοίξτε το βιβλίο και ξεκινήστε την ανάγνωση!

130MR. DARCY
Από το σύνολο των φανταστικών ανδρικών χαρακτήρων που οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν, ο κ. Darcy είναι το πρότυπο και εκείνος που έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις. Είναι από το 1800, ψυχρός και τρομερά υπερήφανος αλλά με καρδιά μικρού παιδιού, με μία ελαφρά αλαζονεία αλλά και μία διακαή αγάπη για την Ελίζαμπεθ που τον μεταμορφώνει! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι η ευγένεια και το αρρενωπό στοιχείο τον ηθοποιών που τον έχουν ενσαρκώσει, έχει βοηθήσει στο να τον ερωτευτούμε πιο εύκολα!

 

rochester_michaelMR. ROCHESTER

Ω, ο κ. Rochester αγαπημένος, αν και δεν σε νοιάζει ότι είχε μια τρελή γυναίκα κλειδωμένη στη σοφίτα. Μάλλον γιατί έχει ακριβώς το σωστό μείγμα από μελαγχολία, οργή και πάθος που απαιτείται για να αναστατώσει μία γυναίκα και για να εξασφαλίσουμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον μαζί του.

 

skyfall-daniel-craig-james-bond-007JAMES BOND
Πιθανώς ο πιο διάσημος «womaniser» στην ιστορία της λογοτεχνίας, αλλά ο James Bond μόλις ερωτευτεί – γεγονός που συμβαίνει σπάνια – μπορεί να τα παρατήσει όλα και να εξαφανιστεί με την αγαπημένη του! Εναν τέτοιο άντρα δεν θέλουμε; Σαν τον James, με όλα του τα χαρίσματα που θα είναι μόνο δικός μας. Το ότι έχει πρόσβαση σε περίεργα gadgets είναι το bonus.

 

fdc1f5bf4b7ce756f75d7b31e4679792ROMEO MONTAGUE
Το όνομα του και μόνο είναι εκείνο που σε κάνει να αναστενάζεις, πέθανε για την αγαπημένη του. Δεν έχει πιο πέρα, έκανε τα πάντα για εκείνη, πήγε κόντρα σε όλα και σε όλους. Ποια γυναίκα δεν έχει φανταστεί τον εαυτό της στη θέση της Ιουλιέτας; Νομίζω ότι η απάντηση είναι «καμία». Ποια είναι εκείνη που δεν έχει πει «Romeo, Romeo…» και δεν έχει ονειρευτεί έναν άντρα να συγκρίνει την ομορφιά της με τον ήλιο και τα αστέρια; Α, και να να μοιάζει με τον Leonardo di Caprio, δεν σας χαλάει;

 

29890586b7f03b59f58efaf43a9913bdJAY GATSBY
Περίμενε χρόνια για να συναντήσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, έκανε τα πάντα για να είναι αντάξιος της και να μπορεί να σταθεί δίπλα της, να είναι έτοιμος να της προσφέρει ό, τι ήθελε. Δεν δέχτηκε ποτέ ότι εκείνη τον πρόδωσε, ή ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι λάθος, ακόμα και όταν έκανε έγκλημα, εκείνος πήρε την ευθύνη! Δεν ξέρω αν ήταν μόνο θύμα, αλλά ήταν ο άντρας που έκανε τα πάντα για την γυναίκα που αγαπούσε και ήταν δίπλα της με όλο του το είναι. Είτε με την μορφή του Robert Redford είτε με του Leonardo (ναι, πάλι εδώ αυτός ο κύριος)

 

 

 

Μήπως κρύβεται στο σπίτι μας;

Μήπως κρύβεται στο σπίτι μας;

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ (αλλά από κάθε παραμύθι…)
Στην πραγματική ζωή μπορεί να είμαστε ρεαλίστριες και να μην πιστεύουμε στα παραμύθια αλλά, είναι ένας υπέροχος τρόπος απόδρασης και για αυτό τους αγαπάμε, γιατί είναι υπέροχοι, έτοιμοι για να πολεμήσουν για όποιον δίκαιο σκοπό. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να υπάρχουν φορές στη ζωή μας, όπου ένας τολμηρός άνθρωπος στιγμιαία με ένα λευκό άλογο, σαν ιππότης, να έρθει και να λύσει όλα τα προβλήματά μας, ενώ παράλληλα θα μας φέρεται σαν βασίλισσες.

 

6f7fd4162363201c03eb4eee1acecd9a

You may also like