Χορέψτε όπως οι επαγγελματίες χωρίς να δώσετε ούτε 1 ευρώ,από τη Νατάσα Σχοινά

10700575_10152759228751955_4915929760306250281_oΒλέποντας το Step Up, πόσες φορές έχουμε ζηλέψει τις εντυπωσιακές χορογραφίες και έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε κι εμείς να χορέψουμε όπως οι επαγγελματίες της μεγάλης οθόνης; Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο γιατί εκτός του ότι πιθανώς να μην μπορούμε να διαθέσουμε τον απαραίτητο χρόνο για το επιθυμητό αποτέλεσμα, το χρηματικό ποσό για την εκάστοτε σχολή αποτελεί επίσης ένα εμπόδιο. Επειδή, όμως, ο χορός είναι ζωή και μας προσφέρει απίστευτη χαρά και θετική διάθεση, εμείς βρήκαμε τη λύση στο πρόβλημα.

Η Jasmine Meakin, μία επαγγελματίας χορεύτρια από την Αυστραλία, παίρνει μερικά από τα δημοφιλέστερα της εποχής, δημιουργεί εκπληκτικές χορογραφίες πάνω σε αυτά και με τη βοήθεια των μαθητών της τις ανεβάζει στο youtube. Για κάθε μία από αυτές, παράλληλα, ανεβάζει και το αντίστοιχο tutorial κατά το οποίο μάς καθοδηγεί βήμα προς βήμα για να κάνουμε κι εμείς την ίδια ακριβώς χορογραφία από το σπίτι.

Για να βρείτε τις χορογραφίες και να διαλέξτε ποια αρέσει σε εσάς μπείτε στο κανάλι της σχολής που ίδρυσε μαζί με τον Luis Pinto, Mega Jam.

Δείτε το παρακάτω βίντεο – που είναι ένα από τα αγαπημένα μου – για να πάρετε μια ιδέα της δουλειάς της.


Μη χάνετε, λοιπόν, χρόνο! Σηκωθείτε κι αρχίστε κι εσείς να χορεύετε. Είναι τόσο απλό!
«Κανείς δε νοιάζεται για το αν μπορείς να χορέψεις καλά. Απλά σήκω πάνω και χόρεψε. Οι σπουδαίοι χορευτές είναι σπουδαίοι επειδή έχουν πάθος.» – Martha Graham

You may also like