Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος, από την Χριστίνα Θεοχάρη

full-moon-christmas-dayΜόλις μπήκαμε στο ζώδιο του ήρεμου, εργατικού και δυναμικού Αιγόκερου, μετά από μια Χειμερινή Ισημερία που σηματοδότησε το τέλος του Σκοταδιού και την αρχή του Φωτός, στην καρδιά του Χειμώνα.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ μαζί με μια σπάνια και λαμπρή Πανσέληνο στις 25/12 στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου που επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια του 1ου δεκαημέρου (Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως και Κριός) και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπου στις 5 πρώτες μοίρες. Ο Ουρανός ορθοδρομεί την ίδια μέρα, μετά από αρκετούς μήνες σε ανάδρομη πορεία, που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε μια αναπάντεχη αλλαγή στο σημείο εκείνο του ωροσκοπίου σας που εμπεριέχει τον Ουρανό (το σπίτι δηλαδή στο οποίο βρίσκεται ο εν λόγω πλανήτης) και φυσικά αν κάνει όψεις με άλλους προσωπικούς και σημαντικούς πλανήτες σας, κάτι που ήταν «σταματημένο» ή στάσιμο, τώρα ξεκινάει ξανά και μπορεί να υλοποιηθεί γρήγορα και πιο εύκολα. Η υπέροχη Σελήνη λάμπει φωτίζοντας με Φως και Αγάπη την ημέρα των Χριστουγέννων, στο ζώδιο της, του Καρκίνου: γεμάτη συναίσθημα, δεκτικότητα, τρυφερότητα και δοτικότητα, αντανακλά το μήνυμα των ημερών: δώσε για να λάβεις.

Τα Χριστούγεννα, είναι γιορτή αγάπης, σε όποια γλώσσα και αν εκφραστούν και σε όποια θρησκεία κι αν λατρευτούν. Μετατρέψετε αυτή τη μέρα σε μια μέρα προσφοράς και οικογενειακής χαράς και γαλήνης. Και κάντε μια ευχή, ανήμερα αυτής της μαγικής Πανσελήνου: να έχετε ό,τι και όσους αγαπάτε και θέλετε στη ζωή σας, και να χαμογελάτε με όσα έχετε και όσα περιμένετε και προσδοκάτε.

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like