Χρυσό βραβείο για το ‘An Evening With…’ της Dolly Parton

Το διπλό album της Dolly Parton, ‘An Evening With…’, διακρίθηκε από την RIAA, βιομηχανία ηχογραφήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών και κέρδισε το χρυσό βραβείο, στις 13 Αυγούστου.

Το DVD/CD εγκρίθηκε από την RIAA τέσσερις εβδομάδες μετά από την κυκλοφορία του στις 2 Απριλίου, ενώ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα καλύτερα μουσικά βίντεο από dvd του Billboard.

H Dolly αποτελεί την πρώτη καλλιτέχνιδα, η μουσική της οποίας σαρώθηκε μέσω του αποκλειστικού μουσικού προγράμματος της αλυσίδας καταστημάτων και εστιατορίων Cracker Barrel και της χάρισε το χρυσό βραβείο“δήλωσε ο Danny Nozell, μάνατζερ της Dolly και πρόεδρος των Dolly Records.

Το χρυσό βραβείο RIAA, είναι το πρώτο για το Cracker Barrel Old Country Store καθώς επίσης και για την Dolly Records των Ηνωμένων Πολιτειών.

‘Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που υπάρχουν τόσοι θαυμαστές που ακούνε τα τραγούδια μου και παρακολουθούν, μέσα από το dvd, τα παρασκήνια της Ευρωπαϊκής περιοδείας μου. Πέρασα υπέροχα κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Λονδίνο και πιστεύω να άρεσε και στο κοινό’ είπε η Dolly.

Το διπλό CD/DVD κοστίζει $11.99 και είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε όλες τις Crack Barrel περιοχές καθώς επίσης και διαδικτυακά στο crackerbarrel.com

Το ‘An Evening With…’ περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διάσημης ερμηνεύτριας.

 

[vsw id=”z52p3Wc3k1I” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]
Πηγή: www.top40-charts.com

You may also like