Χρόνια Πολλά The K-magazine!!!, από την Ασπασία Σπυράτου

HAPPY B-DAY Όταν κάτι φτιάχνεται με αγάπη, μεράκι κι όραμα είναι σίγουρο ότι θα επιτύχει… Το the K-magazine ανήκει στις περιπτώσεις εκείνες που επιβεβαιώνουν πως η σύμπραξη κι η συνεργασία διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων που επιθυμούν να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους και τους προβληματισμούς τους με τους γύρω τους μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ενός μαγκαζίνο που κατορθώνει να μιλάει κατευθείαν στην καρδιά των αναγνωστριών του.

Σήμερα λοιπόν, συμπληρώνονται δύο χρόνια ύπαρξης του the k-magazine, δύο χρόνια γεμάτα από μόδα, ενημέρωση, ομορφιά, DIY, συμβουλές πάσης φύσεως, διακόσμηση, διατροφή, υγεία, τέχνη κι οτιδήποτε άλλο απασχολεί τη σύγχρονη γυναίκα. Αρκεί μόνο ένα κλικ για να εξερευνήσει κανείς τον υπέροχο κόσμο του online αυτού περιοδικού, εύκολα κι απλά. Κι επειδή πίσω από κάθε ιδέα υπάρχει πάντα ο εμπνευστής της, στην περίπτωση του the K-magazine το ρόλο αυτό κατέχει η Κατερίνα Μαντά που φροντίζει να συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη όλους αυτούς τους ενδιαφέροντες τύπους που διαβάζουμε στο site και που μας εμπνέει με τον ενθουσιασμό και την επιμονή της.

Και γράφω “μας” καθώς μία από αυτούς έχω την τύχη να είμαι κι εγώ αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα μας είναι να ευχηθούμε ολόψυχα στο The K-magazine να τα εκατοστίσει, να συνεχίσει ακόμη πλουσιότερο και πάντα το ίδιο ενημερωμένο να αποτελεί διέξοδο των γυναικών από την ανιαρή καθημερινότητα!

Happy b-day The K-magazine!!

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Ασπασία Σπυράτουεδώ

You may also like