Ψάχνετε για δουλεια; Το Buckingham προσλαμβάνει….

credits:bbc.co.uk

credits:bbc.co.uk

Ψάχνετε κι εσείς για δουλειά; Να η ευκαιρία! Η είδηση για τη νέα αγγελία εργασίας έρχεται από τα ανάκτορα του Buckingham και ομολογουμένως είναι ιδιαιτέρως δελεαστική!
Όσοι ψάχνουν για δουλειά στο παλάτι, αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής τους!
Η Βασίλισσα ψάχνει να βρει κάποιον φροντιστή, που να τη διαβεβαιώνει ότι η συλλογή με τα 1.000 ρολόγια της είναι ασφαλή και σώα! Όλα αυτά για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.035 λιρών!

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να «ταξιδεύει» από τη μια βασιλική κατοικία στην άλλη, για να επιβλέπει όλα τα ρολόγια της Βασίλισσας, σύμφωνα με την περιγραφή θέσης στην αγγελία. Στην ανάρτηση της αγγελίας που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασίλισσας, ανακοινώθηκε ότι ο υπάλληλος που θα προσληφθεί θα ζει μέσα στο παλάτι του Buckingham και θα πρέπει να ταξιδεύει σε όλα τα μέρη όπου φιλοξενούνται τα αγαπημένα ρολόγια της Βασίλισσας. Δηλαδή στο Windsor Castle, στο Holyroodhouse Palace, στο Balmoral και στο Sandringham.

queen 1Μία από τις βασικές αρμοδιότητες του υπαλλήλου είναι και να ρυθμίζει την ώρα στα ρολόγια, ώστε να ταιριάζουν στις αλλαγές ώρας που πραγματοποιούνται το Μάρτιο και τον Οκτώβριο.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία στη χειρωνακτική εργασία και στο χειρισμό μηχανημάτων. Λόγω του ότι το άτομο που θα προσληφθεί θα πρέπει να ασχολείται με ένα γενναίο αριθμό ρολογιών, συμπεριλαμβανομένων όλων των ρολογιών χειρός και τοίχου του παλατιού, πρέπει ο ιδανικός υπάλληλος να είναι εξαιρετικά υπεύθυνος και ένα άτομο που να εμπνέει εμπιστοσύνη στη Βασίλισσα.

Photo credits: Google.com

You may also like