Όταν η υγεία απαιτεί …σωστή διατροφή!

0646d25d9f91b931921ee9156806e927Η ζωή είναι ωραία και στην Ελλάδα έχουμε τη δυνατότητα να τρεφόμαστε σωστά κι υγιεινά. Πολλές φορές όμως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δεν μας επιτρέπουν να “απολαμβάνουμε” όλα τα χαρίσματα της μεσογειακής διατροφής, με αποτέλεσμα να “πέφτουμε” ψυχολογικά και σωματικά και ο οργανισμός μας να χρειάζεται ένα μικρό “πουσάρισμα”.

Από την περίοδο που ήμουν στο πανεπιστήμιο, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στην τσάντα μου υπήρχε standard μία βιταμίνη C, ή Ω3 που είναι απαραίτητα -ειδικά τα τελευταία- για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου!

Γενικά, όπως μπορεί να  έχετε καταλάβει, με ενδιαφέρει πολύ η σωστή διατροφή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που απέκτησα τον Παύλο. Ήθελα να τρέφεται καλά, να παίρνει όλες τις βιταμίνες, πρωτεΐνες,  οξέα που χρειάζεται για να έχει γερό οργανισμό και να μην αρρωσταίνει. Όλες οι φίλες μου που είχαν μεγαλύτερα παιδιά μου έλεγαν για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν μέχρι να συνηθίσουν να τρώνε τα πάντα, ειδικά το ψάρι…Γι’ αυτό φρόντισα από την αρχή να βρω κόλπα για να το “αγαπήσει” και να το απολαμβάνει χειμώνα-καλοκαίρι!

Κι επειδή “ρωτώντας πας στην Πόλη”, κατέληξα να συμμετέχω στην καμπάνια που κάνει η Lanes για τα συμπληρώματα διατροφής, ειδικά αυτά που αφορούν στα παιδιά και τη διατροφή τους. Μαζί με άλλες μαμαδο-Bloggers όπως η Εύη Σταθάτου και η Κατερίνα Λάμπρου, ένα πρωινό μιλήσαμε για την εμπειρία μας ως μανούλες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με κάποια φαγητά….

Αν θέλετε να δείτε τι απαντήσαμε, μπορείτε να μπείτε στο Microsite της Lanes και να μάθετε γιατί αυτές οι κάψουλες ή τα αναβράζοντα δισκία είναι απαραίτητα στην καθημερινή μας διατροφή, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του γιατρού σας ή διατροφολόγου σας!
Δεν είναι τυχαίο ότι δεν αρρωσταίνουμε συχνά και ότι αντέχω με λίγες ώρες ύπνου! Ε;

Κάντε like στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/laneshealth για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και μπαίνοντας στο microsite  έχετε τη δυνατότητα να  δείτε τα video και να γράψετε το δικό σας tip., χρησιμοποιώντας τα share buttons που έχει η εφαρμογή.

Μην παραλείψετε το hashtag  #mamaLanes … 

You may also like