Όταν η AtoZGreek και το Attica στηρίζουν την ΕΛΕΠΑΠ

Το ελληνικό Brand AtoZGreek, του Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, που κάνει θραύση σε όλο τον πλανήτη, το γνωρίζετε… καθώς σας το έχουμε παρουσιάσει  εδώ αλλά και στα social media μας.

Το Ηλιοβασίλεμα στην Ίο, το χαριτωμένο παπί Mr. Duckie, το πρώτο Παγωτό του καλοκαιριού, ένα Φιλί γεμάτο αλμύρα και πάθος, έρχονται για να προστεθούν στα κλασικά designs της σειράς και να μας «ταξιδέψουν» στα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων. Παράλληλα, κάθε τσάντα AtoZGreek γίνεται φέτος ακόμα πιο ξεχωριστή, χάρη στην προσθήκη ευφάνταστων και χρωματιστών pins!

Στη φετινή συλλογή AtoZGreek προστίθενται για πρώτη φορά χειροποίητες εσπαντρίγιες στο χαρακτηριστικό ριγέ μπλε / λευκό μοτίβο του brand, εμπλουτισμένες με την ισπανική παράδοση και τεχνογνωσία. Τα αναγνωρίσιμα πλέον prints, το Μάτι, το Καρπούζι και ο Γάιδαρος, κοσμούν τον 100% βαμβακερό καμβά, ενώ οι σόλες προέρχονται αποκλειστικά από την Ισπανία.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε την καινούργια  συλλογή στο Attica, στο Golden Hall, όπου είχαμε την ευκαιρία – καλεσμένοι, αλλά και περαστικοί-  λάτρεις του brand,  να διαλέξουμε την αγαπημένη μας τσάντα, μέσα από μια ποικιλία σχεδίων. Στη συνέχεια, τρεις νέες ταλαντούχες καλλιτέχνες ανέλαβαν να σχεδιάσουν σε κάθε τσάντα, μια μοναδική, καλοκαιρινή δημιουργία για κάθε καλεσμένο!

Μέσα από την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση, τα AtoZGreek summer accessories από κοινού με τα πολυκαταστήματα attica θα προσφέρουν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις για τη στήριξη και τον εξοπλισμό των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937.Με αυτό τον τρόπο,η AtoZGreek και τα attica συμβάλλουν στο πολυδιάστατο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, βοηθώντας τα παιδιά να προσθέσουν περισσότερο χρώμα στη ζωή τους, μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση.

You may also like