Όταν η Kate Middleton έγινε εφαρμογή για κινητά..

Σίγουρα ζούμε σε μία εποχή που τα κινητά είναι στο προσκήνιο και οι εκπληκτικές εφαρμογές που βγαίνουν συνέχεια μας κάνουν να θέλουμε όλοι να αποκτήσουμε ένα smartphone. Και εκεί που όλοι θεωρούμε πως τα έχουμε δει όλα, ακόμα μία νέα εφαρμογή εμφανίζεται και όλοι φυσικά τρελαινόμαστε να την αποκτήσουμε! Και αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα τότε μάλλον πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο ως το τέλος!

Μία νέα εφαρμογή έρχεται για να τρελάνει όλους τους fashionistas και ειδικά τους φαν της Βασιλικής οικογένειας. Η ηθοποιός Helen Barclay έφτιαξε μία εφαρμογή στην οποία παρουσιάζονται με κάθε λεπτομέρεια όλα τα σύνολα που φόρεσε μέχρι σήμερα η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton! Συγκεκριμένα η εφαρμογή περιλαμβάνει όλα όσα φόρεσε η Kate, από πού τα αγόρασε, την τιμή τους και αν υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα των ρούχων της, ώστε να τα αγοράσετε και εσείς.

Η εφαρμογή κοστίζει 87 ευρώ και ήδη έχει αγοραστεί από χιλιάδες ανθρώπους. Η Helen Barclay, που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της, είπε για την εφαρμογή..

“Η Κate Middleton ανακατεύει καθημερινά οικονομικά ρούχα με ρούχα σχεδιαστών και έτσι μπορείς να βρεις πολλά από τα ρούχα που φοράει στα καταστήματα Zara και Reiss. Ξόδεψα πάρα πολύ χρόνο να ψάχνω σε σάιτ με τις επιδείξεις σχεδιαστών για να αναγνωρίσω τα ρούχα της. Επίσης ακολούθησα πάρα πολλούς αρθρογράφους στο twitter για να μπορώ να μάθω τι θα φορέσει η Kate στην επόμενη εμφάνισή της.”

Αν λοιπόν και εσείς είστε φαν της Kate και του στυλ της, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή στο iTunes (http://itunes.apple.com/gb/app/kates-style-list/id530491317?mt=8).

You may also like