Όταν ο πλούσιος υποψήφιος γαμπρός απάντησε σε μία “προικοθήρα”!

sugar_daddy-scaled1000Παρακάτω θα διαβάσετε την απάντηση που έδωσε ο CEO της J.P. Morgan στην αγγελία μιας 25χρονης όμορφης κοπέλας για εύρεση γαμπρού με εισόδημα άνω των 500 χιλιάδων ευρώ ανά έτος…

Διαβάστε πρώτα την αγγελία της κοπέλας σε ένα dating forum , αναζητώντας τον πλούσιο άντρα :

“Θα είμαι ειλικρινής λέγοντάς σας τι ακριβώς ψάχνω εδώ: Είμαι 25 ετών, είμαι πολύ όμορφη , έχω στυλ και καλό γούστο . Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με $ 500 χιλιάδες ετήσιο μισθό ή παραπάνω. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαι άπληστη,αλλά όποιος έχει εισοδήματα 1 εκατομμυρίου δολαρίων/έτος θεωρείται μεσαία τάξη στη Νέα Υόρκη .

Οι απαιτήσεις μου δεν είναι υψηλές . Υπάρχει κάποιος σε αυτό το φόρουμ που έχει εισόδημα $ 500 χιλιάδες ετήσιο μισθό; Είστε όλοι παντρεμένοι; Θα ήθελα να ρωτήσω: τι πρέπει να κάνω για να παντρευτεί ένας πλούσιος μία κοπέλα σαν εμένα;

Μεταξύ αυτών που έχω βγει, ο πλουσιότερος είχε 250 χιλιάδες δολάρια ετήσιο εισόδημα, και φαίνεται ότι αυτό είναι το ανώτατο όριο μου, μέχρι στιγμής..

Ταπεινά θα ήθελα να θέσω κάποια ερωτήματα:

1 ) Πού συχνάζουν οι ΠΙΟ πλούσιοι εργένηδες; ( Παρακαλείσθε να αναφέρετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μπαρ , εστιατόριων, γυμναστήριων )
2 ) Σε ποια ηλικιακή ομάδα πρέπει να στοχεύω;
3 ) Γιατί οι περισσότεροι σύζυγοι των πλουσίων έχουν μέτρια εμφάνιση ; Γνωρίζω κοπέλες που δεν λένε πολλά ούτε είναι ενδιαφέρουσες, αλλά εχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες
4 ) Πώς μπορείτε να αποφασίσετε αν κάποια θα την παντρευτείτε ή θα γίνει η φιλενάδα σας (με ενδιαφέρουν μόνο αυτοί που θέλουν να παντρευτούν)

Δεσποινίς Pretty

sb10062212j-001Κι αυτή είναι η φιλοσοφική απάντηση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της JP Morgan…

Αγαπητή κα Pretty ,
Διάβασα την αγγελία σας με μεγάλο ενδιαφέρον . Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω που έχουν παρόμοια προβλήματα όπως τα δικά σας. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να αναλύσω την κατάστασή σας ως επαγγελματίας επενδυτής .
Το ετήσιο εισόδημά μου είναι άνω των 500 χιλιάδων δολαρίων το οποίο ικανοποιεί το αίτημά σας, οπότε δεν θα θεωρήσει κανείς ότι χάνω τον χρόνο μου εδώ .
Από τη σκοπιά όμως ενός εκπροσώπου του χώρου των επιχειρήσεων ,θα ήταν πολύ κακή απόφαση να σας παντρευτώ . Η απάντηση είναι πολύ απλή , οπότε επιτρέψτε μου να εξηγήσω .

Βάζοντας στην άκρη τις λεπτομέρειες , αυτό που προσπαθείτε να κάνετε είναι ανταλλαγής «ομορφιά» και «χρήματος» : Το Πρόσωπο Α Παρέχει την ομορφιά , και το Άτομο Β πληρώνει για αυτό, φαίνεται απλό και δίκαιο.

Ωστόσο υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα σε αυτό καθώς η ομορφιά σας θα χαθεί, θα φθαρεί και τα χρήματα μου δεν θα δοθούν χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο. Στην πραγματικότητα, ο μισθός μου μπορεί να αυξηθεί από έτος σε έτος, αλλά εσείς δεν θα γινόσαστε ομορφότερη κάθε χρόνο…
Ως εκ τούτου, από οικονομικής άποψης, είμαι ένα περιουσιακό στοιχείο εκτίμησης, ενώ εσείς χάνετε την αξία σας . Αν αυτό (η ομορφιά σας )είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο σας , η αξία σας θα έχει πέσει μετά από 10 χρόνια .

Με τους όρους που χρησιμοποιούμε στην Wall Street κάθε διαπραγμάτευση έχει θέση και βγαίνοντας μαζί σας είναι επίσης μία εμπορική θέση.

Αν η εμπορική σας αξία μειώθηκε κι εμείς θα σας πουλήσουμε και δεν είναι καλή ιδέα να σας κρατήσουμε για πολύ καιρό, κι έτσι θα χαθεί και γάμος που θα θέλατε. Είναι σκληρό που το λέω αλλά προκειμένου να πάρω μία σοβαρή και σωστή απόφαση, κάθε περιουσιακό στοιχείο που δεν αποφέρει καλό είναι να πουληθεί ή να αφεθεί..

Ο οποιοδήποτε με τέτοιο εισόδημα δεν είναι τρελός , θα βγει μαζί σας αλλά δεν θα σας παντρευτεί.

sugardaddy (1)Θα σας συμβούλευα να πάψετε να ψάχνετε συμβουλές για το πώς θα παντρευτείτε έναν πλούσιο. Καλύτερα να γίνετε εσείς αυτή που θα κερδίζει 500 χιλιάδες δολάρια το χρόνο, κι αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί από το να βρείτε έναν τόσο πλούσιο και τρελό να σας παντρευτεί!
Εύχομαι η απάντησή μου να σας βοηθήσει…

Ο υπογράφων ,
Διευθύνων Σύμβουλος της J. Ρ. Morgan

Πηγή: εδώ

You may also like