Όταν τα σκυλάκια βρίσκουν σπίτι, από τη Νατάσα Σχοινά

10379145_10152420513031955_82964175_nΠόσο στενόχωρο είναι να βλέπουμε σκυλάκια αδέσποτα να τριγυρνούν στους δρόμους και να κοιμούνται σε μια άκρη μες το κρύο ή να ταλαιπωρούνται μες τη ζέστη το καλοκαίρι; Ευτυχώς, πέρα από τις μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που τα υιοθετούν  και τα φροντίζουν, υπάρχουν και κάποιες ομάδες που προσπαθούν να τα προστατεύσουν και να τους βρουν μια οικογένεια. Μία τέτοια είναι η One Tail at aTime στο Σικάγο.

Η εθελόντρια, Sarah Lauch, της Chicago Animal Care and Control Transport Team, που μεταφέρει σκυλάκια από και προς τις διάφορες ομάδες διάσωσης κάνει κάτι καταπληκτικό για το κοινό. Απαθανατίζει τα σκυλάκια κατά τις διαδρομές παράδοσής τους στις καινούργιες τους οικογένειες και τις ανεβάζει στο Instagram. “Κάποια από αυτά τα σκυλιά έχουν μείνει στο “Chicago Animal Care and Control Transport Team” για μήνες… Μπορείς να δεις με το που περάσουν την πόρτα εξόδου, ότι ξέρουν ότι είναι ελεύθερα… Οι διαδρομές ελευθερίας είναι μακράν το αγαπημένο μου πράγμα ως εθελόντρια και ειλικρινά ευχαριστώ που μου εμπιστεύονται τα σκυλιά».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Sarah, που απεικονίζουν τη μοναδική αυτή στιγμή:

Ξαπλώνει και νιώθει το κάθισμα…

Ξαπλώνει και νιώθει το κάθισμα…

Ο Milo γεμάτος χαρά.

Ο Milo γεμάτος χαρά.

Κλείνει τα μάτια και απολαμβάνει τη διαδρομή.

Κλείνει τα μάτια και απολαμβάνει τη διαδρομή.

Μία μεγάλη οικογένεια πηγαίνει στο νέο της σπίτι.

Μία μεγάλη οικογένεια πηγαίνει στο νέο της σπίτι.

Τι λέτε, λοιπόν; Θέλετε να τα βλέπετε έτσι χαρούμενα; Κάντε κάτι γι’ αυτό! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και κάντε το πιο ευτυχισμένο σκυλάκι του κόσμου!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Νατάσα Σχοινά, πατήστε εδώ

You may also like