14/11: Ησαϊας Ματιάμπα, Μύρωνας Στρατής, Demy & Onirama @McArthurGlen

visualSΤο ωραιότερο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και εγκαινιάζει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με το μοναδικό Christmas Shopping and Music Festival!
Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, μας περιμένουν 4 back to back συναυλίες: στις 14.30 την αυλαία ανοίγουν οι Dj KAS ft Josephine, Oge & Mike, ακολουθούν στις 17.00 οι Ησαϊας Ματιάμπα και Μύρωνας Στρατής για ένα δυναμικό ντουέτο, στις 18.00 στην σκηνή ανεβαίνει η Demy και στις 19.00 οι Onirama με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια, θα “κλείσουν” με μία μοναδική συναυλία!Ο Θέμης Γεωργαντάς θα παρουσιάζει το φεστιβάλ με τις έξυπνες ατάκες του, ανεβάζοντας τους ρυθμούς…

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Κάθε Σάββατο από τις 15 έως τις 29 Νοεμβρίου από τις 12:00 μέχρι τις 20:00, το εκπτωτικό χωριό υποδέχεται τους αυθεντικούς ήρωες της WARNER BROS! Οι αγαπημένοι μεγάλων και μικρών, «Tom & Jerry» καταφθάνουν στο εκπτωτικό χωριό γεμίζοντας το γέλιο και τη χαρά! Το διάσημο δίδυμο θα παίξει με τους μικρούς μας φίλους, θα φωτογραφηθεί μαζί τους και θα δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις σε όλους μας!

Περιπλανηθείτε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands και αποκτήστε τα 35-70% πιο φθηνά στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

You may also like