2017: Η αλλαγή ξεκινάει μέσα μας

Μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη αλλά κι ενδιαφέρουσα χρονιά σε συλλογικό επίπεδο μόλις έκλεισε. Ζήσαμε απώλειες σε κάθε επίπεδο- ατομικό και συλλογικό-βιώσαμε ανατροπές και βίαιες αλλαγές, φτάσαμε σχέσεις και συνεργασίες στα όριά τους κι ακόμη παραπέρα, ωριμάσαμε λίγο περισσότερο, δουλέψαμε ακόμη πιο πολύ, κάναμε πολύ υπομονή… και έτσι βρεθήκαμε εδώ, στις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς.

Και τώρα, τι;
Υποδεχτήκαμε το νέο έτος με ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά και μια μικρή επιφύλαξη. Μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να ονειρευτούμε; Υπάρχει περιθώριο για καινούρια ξεκινήματα; Θα βρούμε το σθένος και το ψυχικό απόθεμα για εσωτερικές αλλά και εξωτερικές αλλαγές;

Κι όμως, ναι! Το 2017, που στην αριθμολογία είναι έτος του 1, υπόσχεται να είναι μια καλύτερη-από κάθε άποψη-χρονιά, μια χρονιά νέων ξεκινημάτων και προοπτικών. Η δημιουργικότητα, η αυτοπεποίθηση κι η ατομική έκφραση θα έχουν την τιμητική τους, ενώ η ανεξαρτησία και οι ηγετικές ικανότητες θα είναι στο προσκήνιο, ως βασική δόνηση του 2017.

Το αστρολογικό σκηνικό:

Παρόλο που η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο μέχρι και τις 8/1 που σημαίνει ότι οι δυσκολίες στην επικοινωνία συενχίζονται, η πολυαστρία πλανητών στους Ιχθύες (Αφροδίτη, Άρης, Ποσειδώνας, Χείρωνας) και η Πανσέληνος στις 12/1 μας κάνουν να νιώθουμε πιο θετικοί, να σχεδιάζουμε νέα ξεκινήματα και να εκφράζουμε το συναίσθημά καλύτερα.

Ποιες είναι οι εκπλήξεις, όμως, που επιφυλάσσουν τα αστέρια για κάθε ζώδιο; Οι αλλαγές συνεχίζονται για όλους, με μεγάλες προόδους σε βασικούς τομείς της ζωής μας και πιο θετικές προοπτικές!

Χαμογελάστε, ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει.

ΚΡΙΟΣ
Το 2017 θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για τα Κριάρια, με τον Άρη να τους κάνει θετικές όψεις και να τα ενεργοποιεί, ενώ ο Δίας εξακολουθεί να έχει μια πολύ θετική επιρροή πάνω τους δίνοντας έμφαση σε συνεργασίες, σχέσεις που θα επισημοποιηθούν ή θα λήξουν για να έρθουν νέες καλύτερες, επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται μια μεγάλη αλλαγή όπως μια μετακόμιση σε δικό σας σπίτι ή και στο εξωτερικό. Ο Ουρανός, θα σας δώσει τη δύναμη, την τόλμη και την αισιοδοξία να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες, ενώ ο Κρόνος ειδικά για εσάς του 3ου δεκαημέρου παραμένει αρωγός.
2017 astrotip: αισιοδοξία, τόλμη, ωριμότητα, συνεργασία

ΤΑΥΡΟΣ
Το 2017 θα είναι μια πολύ θετική χρονιά για τους Ταύρους, ειδικά στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη παρ’ όλες τις πιέσεις του Κρόνου ειδικά για εσάς του 3ου δεκαημέρου. Είναι μια χρονιά με πολλές εξελίξεις και σημαντική πρόοδο σε σημαντικούς τομείς, την οποία θα καταλάβετε μετά το πρώτο εξάμηνο. Οι προκλήσεις και η πίεση δεν θα λείψουν, θυμηθείτε όμως πως τίθενται οι βάσεις για την επόμενη διετία, ενώ από τον Οκτώβριο του 2017, η προσωπική σας ζωή παίρνει φωτιά και σας χαρίζει αισιοδοξία!
 2017 astrotip :αρμονία, επικοινωνία, ατομική συνείδηση

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2017 αποτελεί μια ενδιαφέρουσα χρονιά. Εδικά για εσάς των πρώτων δυο δεκαημέρων, που έχετε αρχίσει να παίρνετε ανάσα, μετά τη βόλτα του Κρόνου στο ζώδιό σας την προηγούμενη διετία. Το τοπίο διαμορφώνεται αργά, αλλά υπέρ σας. Προσοχή στις περιόδους ανάδρομων πλανητών, ειδικά στον ανάδρομο Ερμή (άνοιξη και φθινόπωρο) γιατί μπορεί να πρέπει να λύσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες που εκκρεμούν καιρό. Οι προοπτικές στην προσωπική σας ζωή είναι πολύ καλύτερες με τη βοήθεια και του Δία, αλλά χωρίς να λείψουν τα εμπόδια, ειδικά το πρώτο εξάμηνο. Το κλειδί αυτή τη χρονιά είναι η επικοινωνία, στην οποία είστε εξαιρετικοί.
2017 astrotip : Επαναπροσδιορισμός, οριστικές εξελίξεις, αισιοδοξία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2017 θα είναι μια θετική σε γενικές γραμμές χρονιά για τους Καρκίνους, με έμφαση στην περίοδο Μαΐου-Δεκεμβρίου, όπου είτε οι σχέσεις σας θα αλλάξουν προς το καλύτερο, είτε θα υπάρξουν καινούριες που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και δύναμη. Είναι μια χρονιά που θα σας δώσει ευκαιρίες για προβολή και θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τη δουλειά σας και να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, προωθώντας επαγγελματικά πλάνα. Παρ’όλη τη φυσική σας συστολή, το 2017 προσφέρεται πολύ για δημόσιες σχέσεις και για να επικοινωνήσετε τα θέλω σας, ενώ από το φθινόπωρο, ο Δίας σας ευνοεί σημαντικά!
2017 astrotip :Δράση, επέκταση, ορθή διαχείριση

ΛΕΩΝ
Το 2017 φέρνει μεγάλες αλλαγές για τα Λιοντάρια, ενώ εδικά την περίοδο της άνοιξης, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά όσον αφορά στην υγεία τους αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Καλό είναι να μην βάζουν πρώτη την καριέρα και να προσέχουν που δίνουν το χρόνο και την ενέργειά τους. Το κλειδί της χρονιάς είναι κρατήσετε low profile σε σημαντικές συνεργασίες-κυρίως επαγγελματικές- αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί όσο κι αν σας ευνοεί ο Δίας και σας στηρίζει ο Κρόνος εδικά εσάς του 3ου δεκαημέρου θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις. Από το φθινόπωρο, όλα αλλάζουν θετικά!
2017 astrotip: Ευκαιρίες, τολμηρές επενδύσεις, ανοίγματα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2017 φέρνει μαζί του θετικές αλλαγές σε γενικές γραμμές, αλλά και αναπάντεχες εξελίξεις για τις Παρθένους, ενώ μέχρι το Μάιο θα υπάρχει αρκετή πίεση από εξωτερικά γεγονότα και εξελίξεις. Είναι μια χρονιά επαναπροσδιορισμού στόχων εδικά στη δουλειά, που θα πρέπει να υλοποιηθούν με την πίεση του Κρόνου από τον Τοξότη, ενώ από το φθινόπωρο και μετά ο Δίας θα σας βοηθήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Το 2017 σας μαθαίνει να είστε πιο ευέλικτοι και λιγότεροι τελειομανείς, ενώ οι σχέσεις σας θα χρειαστούν μια καινούρια πορεία, κάτι νέο που θα τους δώσει ελπίδα και πνοή.
2017 astrotip:Νέες σχέσεις,έντονοι ρυθμοί, προσαρμογή

ΖΥΓΟΣ
Με το Δία ακόμη στο ζώδιό σας, για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, μέχρι και τον Σεπτέμβριο, το 2017, υπόσχεται πολλά θετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν κάποιες ανατροπές στην πορεία. Οι σχέσεις είναι σίγουρα στο προσκήνιο, με σαρωτικές αλλαγές και καθοριστικές εξελίξεις (γάμοι, χωρισμοί, μετακομίσεις, εγκυμοσύνη) αλλά πιο πολύ πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και ειδικά ό,τι έχει να κάνει με την επαγγελματική σας πορεία. Είναι χρονιά που πρέπει να μάθετε να είστε πιο διεκδικητικοί και λιγότεροι διπλωμάτες-όσο κι αν σας το επιβάλλει το ζώδιό σας. Η προσωπική & επαγγελματική σας εξέλιξη μπαίνουν σε νέες βάσεις.
2017 astrotip: Αυτονομία, επέκταση, προσωπική ανάπτυξη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2017 υπόσχεται να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική χρονιά για τους Σκορπιούς, προετοιμάζοντας το έδαφος για την έλευση του Δία στο ζώδιο τους, από τον Οκτώβριο και μετά. Ο Άρης θα σας βοηθήσει να τρέξετε σε όλα τα επίπεδα, χαρίζοντάς σας ενέργεια και αντοχές, να και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε νέες συνεργασίες αλλά και σε ήδη υπάρχουσες. Η διπλωματία και η σωστή επικοινωνία είναι οι βασικοί και πιο χρήσιμοι άξονες του 2017. Οι βάσεις που θα τεθούν φέτος, παρ’ολες τις πιέσεις του Άρη και του Κρόνου, ειδικά για εσάς τους 3ου δεκαημέρου, θα σας βοηθήσουν να απογειωθείτε την επόμενη χρονιά.
2017 astrotip : Ξεκαθαρίσματα, ωριμότητα, συγκρατημένη αισιοδοξία

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2017 θα είναι μια θετική και αρκετά σημαντική χρονιά για τους Τοξότες, αν και η πίεση του Κρόνου και του Ποσειδώνα, ειδικά για εσάς του 3ου δεκαημέρου συνεχίζεται φέρνοντας αλλαγές -όχι πάντα ευχάριστες- και ίσως και απρόβλεπτες εξελίξεις. Η έμφαση αυτή της χρονιάς είναι στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας, όπου θα υπάρχουν καλές προοπτικές, με την προϋπόθεση ότι θα μπορέσετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες και να λύσετε προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Ο Δίας δρα ακόμη ευνοϊκά απέναντί σας, ενώ ο Άρης και ο Ερμής θα σας χαρίσουν περιόδους έντασης εκεί γύρω στην Άνοιξη. Καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι.
2017 astrotip: Οριοθέτηση, συναισθηματική εξέλιξη, αποτελεσματικότητα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
To 2017 είναι μια χρονιά θετικών εξελίξεων για τους Αιγόκερους ειδικά όσον αφορά την προσωπική τους ζωή και τα ερωτικά τους, με την αρωγή του Δία αλλά και του Άρη. Εκεί γύρω στην Άνοιξη, πολλές είναι οι αλλαγές που θα βιώσετε τόσο σε ερωτικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, και καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι να τις υποδεχθείτε. Ή αλλαγή είναι αναπόφευκτη και όσο δύσκολη κι αν σας φαίνεται, φέρνει μαζί πολλά δώρα και οφέλη. Το κλειδί είναι να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι και λιγότεροι επιφυλακτικοί ενώ στις περιόδους του ανάδρομου Ερμή (Άνοιξη και φθινόπωρο), δώστε προσοχή σε συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα.
2017 astrotip: Νέοι δρόμοι, εξυγίανση παρελθόντος, αλλαγή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το 2017 θα είναι μια καθοριστική για τους Υδροχόους χρονιά, με πολλές και σημαντικές αλλαγές, ειδικά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι αλλαγές που θα έρθουν, με τη βοήθεια του Δία από το Ζυγό αλλά και του Κρόνου από τον Τοξότη, εδικά για τους γεννημένους τον 3ο δεκαήμερο, θα θέσουν τις βάσεις για τα επόμενα  χρόνια και θα βοηθήσου να ξεκαθαρίσετε πολλές  οικογενειακές υποθέσεις και έριδες. Δώστε έμφαση σε ό,τι σας κάνει χαρούμενους/ες  μέσα στην εστία σας, για να έχετε τη δύναμη να παλέψετε με δύναμη και αντοχή. Προσοχή εκεί γύρω στην Άνοιξη για απρόβλεπτα γεγονότα στη δουλειά.
2017 astrotip:Επίλυση θεμάτων, θάρρος, εντιμότητα

ΙΧΘΥΕΣ
Το 2017 μπαίνει με θετικές προοπτικές, και με περισσή ενέργεια, αφού ο Άρης είναι στο ζώδιό σας. Οι πολλές και ποικίλες δραστηριότητες είναι το θέμα της φετινής χρονιάς, μαζί με το πώς θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε τους στόχους και τις αξίες με αποτελεσματικό αλλά και γοητευτικό τρόπο.  Μέχρι το καλοκαίρι, οι πλανήτες σας πιέζουν αρκετά, ειδικά εσάς του 3ου δεκαημέρου που δέχεστε έντονα την επιρροή του Κρόνου, αλλά από το φθινόπωρο και μετά ο Δίας θα είναι ο ούριος άνεμος που θα δώσει ώθηση σε όνειρα και ιδέες σας. Επιδιώξετε τη σταθερότητα αλλά και τους σωστούς συμβούλους δίπλα σας.
2017 astrotip:προσγείωση, έντονη δημιουργικότητα, μεθοδικότητα.

Κείμενο: Χριστίνα Θεοχάρη

You may also like