Citrus sangria

citrus sangriaΥΛΙΚΑ:

1 μπουκάλι (750ml) ξηρό κρασί κόκκινο
χυμός από 2 πορτοκάλια
χυμός από 2 λεμόνια

2 κουταλιές καστανή ζάχαρη
500 ml τζιντζέρειλ
φέτες πορτοκαλιού (για γρανίρισμα προαιρετικά)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ρίχνετε το κρασί, τους χυμούς και τη ζάχαρη σε μπολ για παντς και ανακατεύετε. Το αφήνετε στο ψυγείο όλη νύχτα.

Προσθέτετε το τζιντζέρειλ και παγάκια πριν από το σερβίρισμα. Σερβίρετε σε ποτήρια κρασιού και γαρνίρετε με πορτοκάλι.

You may also like