French toasts με καραμελωμένα αχλάδια, καρύδια & Camembert

ΥΛΙΚΑ:
2 ψωμάκια
3 αυγά
2/3 φλιτζάνιού γάλα
1 πρέζα αλάτι
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
* για τα καραμελωμένα αχλάδια και καρύδια:
1 κ. σούπας βούτυρο
2 κ. σούπας ζάχαρη
2 αχλάδια
μία χούφτα φουντούκια

*Για το σερβίρισμα:
ρόκα
τυρί Camembert

breakfast_french_toast_pear_camembert_arugola_5ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Κόψτε το ψωμί σε φέτες και βουτήξτε την κάθε φέτα στο μείγμα αυγών, γάλακτος και αλατιού. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το λάδι καρύδας και τηγανίζουμε τις φέτες -από την κάθε πλευρά- μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Σε ένα δεύτερο τηγάνι, ζεσταίνετε το βούτυρο, προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε. Προσθέστε τα αχλάδια και τα φουντούκια κομμένα όπως στην φωτογραφία.Σοτάρετε για λίγα λεπτά.
Σερβίρετε τις φέτες συνοδευόμενες από ρόκα,τυρί Camembert και τα καραμελωμένα αχλάδια και καρύδια.

Πηγή: εδώ

You may also like