Muffins σοκολάτας από τη Νατάσα Σχοινά

Υπέροχα σοκολατένια muffins θα είναι στο τραπέζι σας σε περίπου 30 λεπτά, εάν ακολουθήσετε τα 5 απλά βήματα που ακολουθούν.

Υλικά: (για 12 muffins):
3 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι φυτικό λάδι
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1/2 φλιτζάνι σκόνη σοκολάτας
1/2 φλιτζάνι βραστό νερό

Διαδικασία:

chocolate_muffins_1_new_a11. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατέψτε τη σκόνη σοκολάτας με το βραστό νερό και αφήστε τη στην άκρη να κρυώσει.
2. Σε ένα μπολ χτυπήστε ελαφρά τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αποκτήσουν μία κρεμώδη υφή. Προσθέστε το λάδι και ανακατέψτε καλά.
3. Προσθέστε το αλεύρι, την baking powder και τη βανίλια και ανακατέψτε καλά.
4. Προσθέστε το μείγμα της σοκολάτας που έχει κρυώσει και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
5. Βάλτε ίσες ποσότητες μείγματος σε μικρά φορμάκια, τα οποία πρώτα έχετε βουτυρώσει κι αλευρώσει. Ψήστε τα για 20 λεπτά στο φούρνο. Μόλις είναι έτοιμα, μπορείτε να ρίξετε πάνω τρούφα, καραμέλα, φρούτα ή ό,τι άλλο προτιμάτε!

*** Θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμα όταν εισάγετε μια οδοντογλυφίδα μέσα τους και βγαίνει καθαρή.

Καλή απόλαυση!!!

Πηγή: bestrecipes.com, nelement

You may also like