Strawberry Mimosa, Un apéritif très chic

strawberry mimosaΥΛΙΚΑ :
• 6 μεγάλες φράουλες
• 60-90 ml χυμό πορτοκαλιού
• πολύ ξηρή σαμπάνια παγωμένη
• ολόκληρες φράουλες (για γαρνίρισμα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Βάζετε τις φράουλες σε μπολ και της λιώνετε με πιρούνι ή τις χτυπάτε σε μπλέντερ. Συμπληρώνετε το χυμό πορτοκαλιού. Ρίχνετε το μείγμα σε ποτήρι σαμπάνιας. Προσθέτετε τη σαμπάνια και γαρνίρετε με φράουλες.

Ελαφρύ και δροσιστικό, είναι ένα απεριτίφ για δύο

You may also like