Wasabi Bloody Mary

Σας αρέσει το wasabi; Ψάχνετε τρόπους να το βάλετε στα φαγητά και στα ποτά σας; Όσοι δοκίμασαν αυτή τη συνταγή δήλωσαν ότι είναι το καλύτερο bloody mary που έχουν δοκιμάσει. Προσπαθείστε και απολαύστε το!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
χυμός ντομάτας, σουσάμι, ταμπάσκο σε σάλτσα, σκόνη wasabi, σάλτσα Worcestershire, βότκα, φρούτο σε σχήμα αστεριού, λεμόνι και λάιμ.
Προαιρετικά: Πράσινες ελιές και starfruit για γαρνιτούρα.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας από κάθε μπαχαικό (αλάτι, σουσάμι και σκόνη wasabi). Χρησιμοποιήστε το χυμό από μισό λάιμ για να υγρανθεί το χείλος του ποτηριού σας και στη συνέχεια βυθίστε το στο μείγμα wasabi.

Γεμίστε μισό ποτήρι με χυμό ντομάτας και προσθέστε μία κουταλιά της σούπας σκόνη wasabi (1/2 κουταλιά της σούπας αν σας τρομάζουν τα πικάντικα φαγητά!) Και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε πάγο. Στη συνέχεια, προσθέστε 1-2 shots βότκα, 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο, 1/2 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire και το χυμό μισού λεμονιού. Ανακατέψτε με ένα μακρύ κουτάλι και προσθέστε λίγο σουσάμι στην κορυφή του ποτού σας ως γαρνιτούρα. Δημιουργήστε ένα χαριτωμένο ραβδί με λίγες πράσινες ελιές και μια φέτα starfruit!

 

Πηγή: εδώ 

You may also like