Οι 6 καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Το καλύτερο σημάδι μιας καλής εορταστικής ταινίας είναι ότι μπορείτε να το παρακολουθείτε κάθε χρόνο χωρίς να το βαριέστε, απολαμβάνοντάς την κάθε φορά όπως την πρώτη φορά. Παρακάτω, ακολουθούν οι δικές μας έξι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες, που σίγουρα θα ξαναδούμε. Ξέρετε τώρα, φορώντας πυτζάμες στον καναπέ, απέναντι από την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού και παρέα με κουλουράκια κανέλας και ζεστή σοκολάτα.

  1. Love Actually

Από το 2003 και μετά, που βγήκε στους κινηματογράφους, δεν μπορούμε να φανταστούμε τα Χριστούγεννα, χωρίς αυτήν. Ρομαντική, παιδική, κωμική, ερωτική και τόσο απλή όσο χρειάζεται, για να μας κάνει να την βλέπουμε ξανά και ξανά. Και στο κάτω κάτω, “To me you are perfect”.

  1. The Holiday

Τέσσερις ξένοι, ένα χιονισμένο τοπίο, ζεστές παμπ και δυο έρωτες που βρήκαν το κατάλληλο έδαφος για να ανθίσουν. Και ναι, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο, η συγκεκριμένη ταινία, για να μπει βαθιά μέσα στις καρδιές μας και στις Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις μας.

  1. Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα

Είναι σκοτεινό και φωτεινό, μακάβριο και διασκεδαστικό, λυπητερό και αστείο. Είναι εφιάλτης και έρχεται πριν τα Χριστούγεννα. Για την ακρίβεια είναι «Ο Εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα», με το σενάριο του καλύτερου παραμυθά, του Tim Burton.

  1. Αεροπλάνα, λιμουζίνες και τρένα

Οι Στιβ Μάρτιν και Τζον Κάντι σε μια παλαβή κωμωδία δρόμου, που προσπαθεί να πιάσει κάτι από το κλίμα των ταινιών του ντουέτου Γουόλτερ Ματάου-Τζακ Λέμον αποφεύγοντας όμως τις κακοτοπιές και μετατρέποντας ένα απλό ταξίδι, σε μια περιπέτεια ζωής.

  1. Χριστούγεννα στα τέσσερα

Ένα ανύπαντρο ζευγάρι έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να μείνει μακριά από τις άβολες στιγμές των γιορτινών συναντήσεων με τους γονείς. Ένα τυχαίο περιστατικό θα τους χαλάσει αυτή τη φορά τα σχέδια και ο Μπραντ με την Κέιτ θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τις ιδιόρρυθμες οικογένειές τους.

  1. Το πολικό εξπρές

Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Και όχι δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά. Όλοι εμείς που ακόμα πιστεύουμε στον Άγιο Βασίλη και σε όλη αυτή την μαγεία που τον ακολουθεί, συνεχίζουμε να την ευχαριστιόμαστε το ίδιο.

You may also like