Ρομαντικές προτάσεις εξόδου για παντρεμένους…

by The K-magazine

568e908f11d557ca547c396cc5c52eb7Ναι, είστε παντρεμένοι… ή μήπως ζείτε σαν παντρεμένοι; Και αυτό σας κάνει να βαριέστε να βγείτε, μένετε στο σπίτι και κάθε πρόταση για έξοδο από φίλους είναι μία ακόμα “υποχρέωση” που προσπαθείτε να αποφύγετε; Λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάτι με τη ζωή σας,γιατί θα γεράσετε πρίν την ώρα σας και θα χωρίσετε …πριν καν καταλάβετε ότι ήρθε το τέλος της σχέσης σας!
Και δε νομίζω ότι είναι αυτό που θέλετε… ή τουλάχιστον δεν ξεκινήσατε με αυτές τις προοπτικές!
Όταν όμως τα ζευγάρια παντρεύονται οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να αφήσουν λίγη ενέργεια για ρομαντισμό. Χρειάζεται όμως χρόνος και προσπάθεια για να μην έρθει η απόσταση, έστω κι αν αυτά που θα κάνετε είναι μικρά.

Κι όμως υπάρχουν λύσεις για να “ανανεώσετε” τη σχέση σας και να περνάτε καλά και ως παντρεμένο ζευγάρι!

Γκολφ
Είτε έξω κάνει ζέστη είτε κρύο, το γκολφ είναι ένα χαριτωμένο άθλημα και σχετικά εύκολο. Θα χαλαρώσετε, θα διασκεδάσετε και η baby sitter δεν θα χρειαστεί να παραμείνει σπίτι σας για περισσότερες από δύο ώρες.

Μπιλιάρδο
Παραδεχτείτε το! Πάντα θέλατε να μάθετε μπιλιάρδο γιατί είναι ένα άθλημα που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται σέξι. Σε κάθε περίπτωση, αν τα βρείτε σκούρα ο καλός σας θα προθυμοποιηθεί να σας δείξει. Τολμήστε να παίξετε έναν αγώνα κάποιο βράδυ. Ο χαμένος θα μαγειρεύει δείπνο για μια ολόκληρη βδομάδα!

06b3f4d333b940231e49d48fbd3bf0edΠαγωτό
Υπάρχει κάτι πιο νόστιμο από το παγωτό με μπισκότο; Είναι ωραίο, ρομαντικό και θυμίζει παλιά εποχή! Και μην ξεχνάτε τον κανόνα: όταν βγαίνουμε για ραντεβού με τον σύζυγο δεν μιλάμε για τα παιδιά και τη δουλειά!

Ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους
Όλοι κρίνουμε διαφορετικά το ακατάλληλο και ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικούς περιορισμούς. Για κάποιους μπορεί ακατάλληλη ταινία να είναι οι 50 αποχρώσεις του γκρι, για κάποιους άλλους όμως το Debbie Does Dallas. Όποια και αν είναι τα όρια σας πάρτε μια ταινία που να «εμπνέει» τις αισθήσεις σας και απολαύστε την μαζί στο σπίτι. Δύο είναι τα πιθανά σενάρια: ή που θα περάσετε υπέροχα ή που θα βάλετε τα γέλια!

Μαθήματα χορού
Λίγα είναι τα ζευγάρια που παίρνουν την απόφαση να παρακολουθήσουν μαζί μαθήματα χορού αλλά ακόμη κι αυτοί που το κάνουν είναι συνήθως λίγο πριν το γάμο για τον πρώτο χορού γαμπρού και νύφης. Είναι όμως μια δραστηριότητα πολύ διασκεδαστική και απαιτεί μονάχα μία ώρα από τον χρόνο σας. Ακόμη και αν ο άντρας σας δεν έχει τον ρυθμό, σύντομα θα χορεύει με άνεση χορούς της αρεσκείας σας.

Δείπνο
Συνήθως τα παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν οικογενειακώς για φαγητό. Αφήστε μια φορά τα παιδιά με τους παππούδες και πηγαίνετε οι δυο σας σε ένα καλό εστιατόριο για ένα πλήρες μενού. Εάν δεν θέλετε να τελειώσει η νύχτα πηγαίνετε και για ένα ποτό μετά ή χαλαρώστε με ένα κρασί στο σπίτι. Επισκεφτείτε μέρη που αγαπάτε περισσότερο με το πρόσωπο που σας αρέσει περισσότερο!

99f705e6ea3b6f62ab216e0e80f482a3Γίνετε και πάλι παιδιά!
Εάν έχετε παιδιά σίγουρα θα έχετε επισκεφτεί ζωολογικούς κήπους και λούνα παρκ. Είναι όμως τελείως διαφορετικό να τα επισκέπτεστε εκ νέου χωρίς παιδιά, για την δική σας ευχαρίστηση. Το τρενάκι του τρόμου, τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα, το καρουζέλ είναι όλα τόσο απελευθερωτικά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε νεότεροι και πιο ζωντανοί! Παίξτε μερικά παιχνίδια και κερδίστε ο ένας για τον άλλον λούτρινα αρκουδάκια. Τέλος, σταματήστε για ένα γρήγορο σνακ.

Πηγή: baby.gr, κείμενο:Αθανασιάδου Βιολέττα

You may also like