Με έμφαση στην περιποίηση μετά τις διακοπές

Μιας και μπαίνουμε στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και για τους περισσότερους  οι κυρίως διακοπές τέλειωσαν αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες παραμένουν, προτείνουμε να συνεχίσουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας όσο καλύτερα μπορούμε! Σίγουρα χαλαρώσαμε και ξεκουραστήκαμε όμως αυτό που είναι αναγκαίο τώρα είναι η πλήρης ενυδάτωση από τις ατελείωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο και η βραδινή αναδόμηση για την καλύτερη βελτίωση της επιδερμίδας.. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε ποια είναι η σωστή σειρά..

Έμφαση στον καθαρισμό

Ο βαθύς και σχολαστικός καθαρισμός είναι απαραίτητο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Το σημαντικό όμως είναι να γίνεται πρωί και βράδυ με τα κατάλληλα για κάθε περίπτωση προϊόντα. Σκοπός του δεν είναι να μόνο να αφαιρέσει το μακιγιάζ, αλλά και να απομακρύνει τα μικροσκοπικά σωματίδια που εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, προκαλώντας στην αρχή οξειδωτικό στρες και στη συνέχεια πρόωρη γήρανση. Το πρωί ο καθαρισμός μπορεί να είναι πιο απλός, με ένα απαλό τζελ ή κρέμα, ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Το βράδυ όμως η ρουτίνα μας πρέπει να προσαρμοστεί στην ανάγκη για βαθιά αποτοξίνωση. Το Volition Orangesicle Balancing είναι το καθημερινό καθαριστικό εξισορρόπησης. Περιέχει λάδι φλούδας πορτοκαλιού για να του δώσει ένα ελαφρύ άρωμα, και η μορφή είναι τζελ με ελαφρύ αφρό. Όταν το πλένεται, αφήνει το δέρμα απαλό και  καθαρό.

Ενυδάτωση

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ευάλωτη στις εξωτερικές συνθήκες και ιδίως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Για να συγκρατήσεις την απαραίτητη υγρασία αναζήτησε ένα προϊόν με προβιοτικά, που προστατεύουν την ισορροπία της επιδερμίδας και την βοηθούν να αντιστέκεται στις καθημερινές επιθέσεις. Εκτός το αρκετό νερό που χρειάζεται να πίνουμε και το γνωρίζουμε όλες πλέον, ο ενυδατικός ορός Korres Greek Yogurt θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον σκοπό σας.

Βραδινή αναδόμηση

Τα καλλυντικά δεν κάνουν θαύματα, μπορούν να βοηθήσουν την επιδερμίδα να βελτιώσουν την εμφάνιση της. Το βράδυ, ενώ κοιμάσαι, ενεργοποιούνται οι επιδιορθωτικοί μηχανισμοί του δέρματος. Με ένα ενισχυτικό προϊόν όπως ορό, κρέμα, μάσκα ή λάδι, το βοηθάς να διορθώσει τις βλάβες που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας. Η κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης Maxydrat της Covederm θα καλύψει τις ανάγκες για αναζωογόνηση και ενισχυμένη αναδόμηση.

Ξεκινάμε δυναμικά και συνεχίζουμε την κάλυψη των αναγκών μας εντός και εκτός της πόλης…

Photo credits: @michaelrmims (unsplash)

You may also like