Πώς θα δείξετε εύκολα λαμπερή κι ηλιοκαμένη με ελάχιστο μακιγιάζ;

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει πως όταν επιστρέφουμε από τις διακοπές φαινόμαστε πιο υγιείς και όμορφοι. Το χρυσαφένιο ηλιοκαμένο χρώμα στην επιδερμίδα αφαιρεί χρόνια και προσθέτει γοητεία. Σκοπός όμως είναι να το αποκτήσεις με την έναρξη του καλοκαιριού, συχνά πριν κάνεις μπάνιο και εκτεθείς στον ήλιο, όπως και να το διατηρήσεις όσο περισσότερο γίνεται. Ποιο είναι το μυστικό; Φυσικά το μακιγιάζ, που καταφέρνει με λίγα προϊόντα και έξυπνες κινήσεις να σου χαρίζει , όποτε το χρειαστείς, ένα φυσικό, λαμπερό look! Δείτε πως θα το αποκτήσετε….

BRONZER

Είτε επιλέξεις μια πούδρα είτε ένα foundation, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς μια βάση για το ηλιοκαμένο σου δέμα σου. Το ιδανικό προϊόν θα πρέπει να είναι σε γήινη απόχρωση terracotta, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σου, όχι όμως πάνω από έναν ή δύο τόνους. Αν το δέρμα σου είναι πολύ λευκό ή χλομό, δοκίμασε σε ροδακινί ή χρυσαφένια απόχρωση. Ενώ αν είναι σταρένιο, προτίμησε ένα με πορτοκαλί υποτόνους. Φρόντισε να κάνεις το μακιγιάζ σου σε φυσικό φως ώστε να αποφύγεις λάθη ή υπερβολές. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο το bronzerνα εφαρμοστεί σε ολόκληρο το πρόσωπο, αλλά μόνο σε στρατηγικά σημεία, όπως το μέτωπο, τα ζυγωματικά και την ράχη της μύτης. 

Ρουζ

Η φρεσκάδα και η ζωντάνια που προσδίδει το ρουζ στο πρόσωπο δεν αντικαθίσταται από μια μπρονζέ πούδρα! Αφού δώσεις σε όλο το πρόσωπο την ηλιοκαμένη όψη που θέλεις , πρόσθεσε λίγο ρουζ στα μήλα, στο μέτωπο και τα βλέφαρα για extra λάμψη. Προτίμησε καλύτερα ένα προϊόν σε μορφή κρέμας και ροδακινί απόχρωση, το οποίο θα μειώσει την ένταση της μπρονζέ βάσης και θα δώσει πιο φυσικό αποτέλεσμα.

HIGHLIGTER

Αφού ολοκληρώσεις με τη βάση και το ροζ συνέχισε με ένα διακριτικό highlighter! Φώτισε σημεία όπως την εσωτερική γωνία των ματιών, το πάνω μέρος των χειλιών και το τόξο των φρυδιών. Tip! Φρόντισε να αναμείξεις όσο καλύτερα γίνεται το highlighter με τη βάση για να δημιουργήσεις ένα ενιαίο αποτέλεσμα..  Θα πετύχεις το ιδανικό χρώμα.

Τρία βήματα που θα σε παρακινήσουν για το τέλειο boost του καλοκαιριού. Try to be tanned χωρίς κόπο…   

Όλα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο eshop του Attica

photo credits: @pixabay (pexels.com)

You may also like