Gwyneth Paltrow: H πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2012

Οι λαμπερές εμφανίσεις της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Gwyneth Paltrow την έφεραν στην κορυφή της λίστας του περιοδικού People, το οποίο τη χαρακτηρίστηκε ως την «Πιο Καλοντυμένη Γυναίκα στον Κόσμο» για το 2012. Τόνισε ότι αυτό που τη διακρίνει είναι το απλό και κομψό στιλ της 39χρονης πρωταγωνίστριας , που αποφεύγει επιδέξια ορισμένες «αμφιλεγόμενες» τάσεις της μόδας.

 

 

 

Μάλιστα, η στυλίστρια της Paltrow, Elizabeth Saltzman, δήλωσε στο περιοδικό «Έχει ένα δικό της τρόπο: απλός, χωρίς υπερβολές. Συνήθως λέει “Είμαι χαρούμενη – αυτό έχει σημασία”. Και έτσι καταφέρνει να ξεχωρίσει από το πλήθος».

 

Ενώ η Paltrow κέρδισε τον τίτλο της πιο καλοντυμένης γυναίκας, η Kate Middleton, πλέον και δούκισσα του Κέμπριτζ, χαρακτηρίστηκε ως «η γυναίκα με το καλύτερο κλασικό στυλ».

Η 23χρονη Emma Stone, πρωταγωνίστρια στις ‘Υπηρέτριες’ και τον ‘Spiderman’, επελέγη ως «η γυναίκα με το καλύτερο στυλ στο κόκκινο χαλί», ενώ η Rihanna ανακηρύχθηκε ως «η πιο ριψοκίνδυνη γυναίκα» στις στυλιστικές επιλογές της.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι τρεις μελαχρινές αδερφές Kardashian, Kourtney, Kim και Khloé, το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία Miranda Kerr, η Reese Witherspoon ξεχώρισε ως «η πιο καλοντυμένη έγκυος», η ηθοποιός Jessica Alba εξελέγη ως «η πιο καλοντυμένη γυναίκα με τζιν», η γερμανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο Diane Kruger και η Jennifer Lawrence με «το πιο καυτό στυλ» των αστέρων κάτω των 25 ετών.

Το περιοδικό αναφέρθηκε ακόμη και στα στυλιστικά λάθη που κάποιες διάσημες διέπραξαν το 2012, όπως για παράδειγμα η τραγουδίστρια Fergie, η οποία εμφανίστηκε με πορτοκαλί δαντελένιο φόρεμα και από μέσα μαύρα εσώρουχα και η Sarah Jessica Parker με ένα φλοράλ μακρύ φόρεμα.

Ως προς τους άντρες, ξεχωρίζουν οι Andrew Garfield, Brad Pitt,  Jay-Z, Colin Firth, Robert Pattinson, Chris Hemsworth και ο Liam Hemsworth.

Σύμφωνα με το People η λίστα συντάσσεται λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις των 42 εκατομμυρίων αναγνωστών του περιοδικού, τους συντάκτες του και bloggers μόδας.

You may also like