5 Στόχοι ομορφιάς για το νέο έτος

Ήρθε και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, που κοιτάζουμε πίσω και αποφασίζουμε ποιες συνήθειες θα αφήσουμε πίσω με το νέο έτος και ποιες θα πάρουμε μαζί μας. Εάν το να πετύχετε πανέμορφο και υγιές δέρμα βρίσκεται στον κατάλογο των κορυφαίων προτεραιοτήτων σας για το 2019, καλωσορίσατε στο σωστό μέρος.

#1 Η βλάβη από τον ήλιο είναι μία από τις κορυφαίες δερματικές ανησυχίες που διαπιστώνουμε καθημερινά. Εάν δεν είστε τόσο επιμελής με τις αντηλιακές σας εφαρμογές, τώρα είναι η στιγμή να υιοθετήσετε μια καλύτερη συνήθεια. Το να αναβαθμίσετε το SPF σας, σε μεγαλύτερα νούμερα, συμβάλλει στην προστασία του δέρματός σας από την ηλιακά εγκαύματα ενώ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη των πρόωρων σημαδιών γήρανσης όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές και πανάδες. Επιλέξτε μια ανθεκτική στο νερό φόρμουλα για όλες τις περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο και να επαναλαμβάνετε τακτικά.

#2 Μπορεί να έχετε εντοπίσει τα καλύτερα προϊόντα κατά της γήρανσης για να σταματήσετε το ρολόι όταν πρόκειται για το πρόσωπό σας, αλλά είναι σημαντικό να φροντίζετε και το δέρμα σας εξίσου και πιο κάτω από το πηγούνι σας. Δεδομένου ότι ο λαιμός συχνά παραμελείται σε μια ρουτίνα ομορφιάς, είναι μια από τις πρώτες περιοχές του δέρματος που δείχνουν σημάδια γήρανσης.

#3 Η επίσκεψη σε έναν δερματολόγο όταν χρειάζεστε βοήθεια για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος σχετικά με το δέρμα μας, είναι μια καλή κίνηση, αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο πρέπει να κλείσετε ραντεβού. Οι συχνές εξετάσεις είναι ένας σημαντικός τρόπος όχι μόνο να χτίσουμε μια σωστή σχέση με το δέρμα μας, αλλά και να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει υγιές και απαλλαγμένο από κάθε ύποπτο (ή δυνητικά καρκινικό) πρόβλημα.

#4 Εάν δεν μπορείτε να μετρήσετε τον αριθμό των φορών που πέσατε στο κρεβάτι χωρίς να βγάλετε το μακιγιάζ σας το 2018, η απόφαση αυτή πρέπει να βρίσκεται στη λίστα σας. Κάντε το στόχο σας να καθαρίζετε το δέρμα σας και να αφαιρείτε όλα τα ίχνη μακιγιάζ πριν κλείσετε τα μάτια. Αυτό το επιπλέον βήμα βοηθά όχι μόνο να αποτρέψει τους φραγμένους πόρους και το ξεμπλοκάρισμα αλλά μπορεί επίσης να εξασφαλίσει ότι η φυσικά ανάπλαση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν εμποδίζεται.

#5 Πίνετε τη συνιστώμενη ποσότητα νερού ανά ημέρα; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τώρα είναι η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Η αφυδάτωση δεν μπορεί μόνο να πάρει την υγρασία από το σώμα μας, αλλά μπορεί να κάνει το δέρμα σας να εμφανίζεται λιγότερο λαμπερό και φρέσκο. Έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι, ώστε να μπορείτε να μετράτε καλύτερα την ποσότητα που καταναλώνετε.

You may also like