Ήταν μία καλή χρονιά, το 2018 θα είναι ακόμα καλύτερο…

Καλή χρονιά  … ελπίζω ότι περνάτε μία όμορφη ημέρα σε ένα ζεστό μέρος με τους ανθρώπους «σας», με αυτούς που πραγματικά θέλετε να είστε μαζί και όπου νιώθετε άνετα και χαλαρά!

Όταν τέλη Νοεμβρίου συζητούσαμε για απολογισμούς κι ήμουν λίγο προβληματισμένη, έλεγα να περιμένουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς, γιατί σίγουρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Και πράγματι… οι στόχοι εκπληρώθηκαν και έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε τους καινούργιους που θέτουμε για το 2018!

Ο καθένας βάζει κάτι στο μυαλό του βάσει των αναγκών του, των προσδοκιών του και των ελπίδων του. Δεν θα σας αποκαλύψω τις επιθυμίες μου, αλλά δεν εύχομαι κάτι παραπάνω από αυτό που μου αξίζει, που μας αξίζει με τον γιο μου… και την οικογένεια μας. Για τους αγαπημένους μου τι να ζητήσω; Υγεία, χαρά, τύχη … και να μπορούν να απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές.

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, βγήκε “στον αέρα” το ανανεωμένο The K-magazine. Δουλέψαμε, μάθαμε και νομίζω ότι η αίσθηση είναι θετική. Τι έμαθα από αυτή την χρονιά; Η προσωπικότητα δεν αλλάζει, αυτό είναι σίγουρο, Άρα δεν μπορώ να γίνω πιο σκληρή ή να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μεγαλύτερη αναισθησία (αν και πρέπει σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως πχ να σκέφτομαι περισσότερο πριν βοηθήσω σε καταστάσεις που μπορούν να αποβούν “επικίνδυνες” για εμάς)… Θα φροντίσω να ενδυναμώσω τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα μου, να γίνω πιο δουλευταρού και πιο επικεντρωμένη στους στόχους μου. Θα συνεχίσω να ενδιαφέρομαι για τους αγαπημένους μου ανθρώπους ή για αυτούς που θέλω να έχω κοντά μου, και σίγουρα θα βάλω ως στόχο να κάνουμε περισσότερα ταξίδια- αποδράσεις με τον Παύλο, με φίλες ή γιατί όχι και για τη δουλειά!
Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε το 2018 διαφορετικό από πέρσι;

Δεν ξέρω αν διαβάσατε το προηγούμενο editorial αλλά θα ήθελα να κρατήσω κάτι : θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ και την υποστήριξη σας με τα γλυκά σας λόγια και σχόλια. Σίγουρα δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι για μένα, για εμάς, για όλη την ομάδα. Ακόμα και οι παρατηρήσεις μάς είναι ιδιαίτερα χρήσιμες… γινόμαστε καλύτεροι!
Σας ευχαριστούμε!

Επίσης, φέτος ήμουν πολύ τυχερή στους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Ελπίζω να συνεχίσω να τους έχω και φέτος και να “περάσουμε υπέροχα”, σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές και τις συμβουλές και… και…

Να περνάτε όμορφα, να κάνετε τα πιο αισιόδοξα όνειρα για το μέλλον και μην αφήνετε κανέναν να σας εμποδίσει στο να εκπληρώσετε τους στόχους σας…

Καλή μας χρονιά!

 

 

 

 

 

Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες….Εμείς το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να μιλάτε για εμάς….
Να μπαίνει κόσμος να μας διαβάζει και να μας στέλνει ιδέες για νέες έρευνες και ιστορίες!
Πείτε μας ποιόν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα, ποιες συνταγές θέλετε να μάθετε, ποια μυστικά ομορφιάς
θέλετε να σας αποκαλύψουμε, για ποια δίαιτα χρειάζεστε πληροφορίες και ποιόν τομέα της ψυχολογίας θέλετε να αναλύσουμε!

Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το δικό σας site!

Υ.Γ1. Μπορείτε να μας γράφετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, αλλά και τις δικές σας ιστορίες στο προσωπικό μου mail  katerina_manta@hotmail.com

Επίσης μπορείτε να μας ακολουθείτε στους λογαριασμούς μας στα social media:

twitter : @k-maggr,
instagram ως @thekmagazine
facebook:  k-mag.gr στο http://www.facebook.com/kmaggr

Featured image: unsplash.com/@nordwood

You may also like