Βρήκαμε πώς να αντιμετωπίσετε το ερεθισμένο δέρμα

Το δέρμα, είναι το μεγαλύτερό μας όργανο, που απαιτεί ωστόσο μια ιδιαίτερη προσοχή αφού είναι εκείνο που δέχεται τα περισσότερα πυρά, έτσι ώστε να δείχνει και να το νιώθουμε καλύτερο. Μπορεί επίσης να καταλήξει και λίγο απρόβλεπτο μιας και τη στιγμή που νιώσετε πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο, ένα σπυράκι ή κάποιο εξάνθημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, χωρίς πάντα να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος. Και ίσως είναι αργά το βράδυ. Ή είναι εν τω μέσω του Σαββατοκύριακου και που να βρίσκετε τώρα δερματολόγο ή φαρμακοποιό; Ακολουθεί οδηγός άμεσης ανάγκης και λύσης!

Μόλις αγοράσατε (και εφαρμόσατε) το καινούργιο προϊόν, για το οποίο έχετε διαβάσει τόσα και τόσα, αλλά παρ’όλα αυτά, η επιδερμίδα σας αντιδρά. Χαλαρώστε, δεν είστε η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία. Το ότι ένα προϊόν λειτουργεί ευεργετικά στους άλλους, δεν είναι απαραίτητο ότι θα λειτουργήσει και σε εσάς. Απομακρύνετέ το άμεσα από την ρουτίνα ομορφιάς σας και πετάξτε το, ή απλώς χρησιμοποιήστε το σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός σας που πιθανόν να είναι ανθεκτικότερο.

Το ζεστό νερό αποτελεί κατηγορηματικό όχι για το δέρμα μας και δη για το πρόσωπό μας, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι και ερεθισμένο. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα χειρότερα, και πιθανότατα να μην νιώσετε ούτε πιο καθαρές ούτε πιο χαλαρές. Βεβαιωθείτε ότι όλο το νερό που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας είναι οριακά χλιαρό. Συνεπώς μειώστε τη θερμοκρασία του νερού. Ναι κι’άλλο!

Όταν το δέρμα μας είναι ερεθισμένο, δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε κανένα σκληρό προϊόν. Συνεπώς, ξεχάστε την απολέπιση για κάποιο διάστημα μέχρι να καλμάρει. Επιλέξτε προϊόντα με καταπραϋντικές ιδιότητες που περιλαμβάνουν συστατικά όπως αλόη βέρα ή αγγούρι και παραλείψτε τα αρώματα και το αλκοόλ. Σας προτείνουμε προϊόντα με βάση το τζελ που μπορούν να ψύχονται και να ενυδατώνουν εξίσου ώστε να απαλύνουν το ερεθισμένο δέρμα.

1. H Aquasource είναι μια αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης καθώς είναι ενισχυμένη με το θαυματουργό Life Plankton αλλά και σούπερ ενυδατική Μανόζη. Στα plus η ελαφριά κρέμα-τζελ υφή της, που απορροφάται άμεσα, μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος και αφήνει μια απολαυστική αίσθηση άνεσης.

2. Αποκαταστήστε την λάμψη και την άνεση της επιδερμίδας σας σε οποιαδήποτε περίσταση! Το Hydra Essentiel Cooling Gel ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας σας να διατηρήσει τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας της και να αποκτήσει ματ τελείωμα.

3. Προϊόν ενυδάτωσης με μόρια οξυγόνου και αντι-γηραντικά οφέλη που προσφέρει ανανέωση, ομοιομορφία και λάμψη στην επιδερμίδα σας, ικανό να παγιδεύει και να μεταφέρει το οξυγόνο.

4. Η ρύπανση και το συναισθηματικό στρες εντείνουν την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Η Hydra Floral Anti-pollution hydrating gel-cream συμβάλλει αποτελεσματικά στη διαρκή ενυδάτωση και στην προστασία της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας τις ενυδατικές και αντιρρυπαντικές ιδιότητες της φύσης. Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα moringa το οποίο βοηθά στην δημιουργία ενός προστατευτικού φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος καταπολεμώντας τους παράγοντες της ρύπανσης ενώ παράλληλα ενδυναμώνει το δερματικό φραγμό. Η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία υφή και λαμπερή, φρέσκια όψη.

You may also like