Γευστικές προτάσεις στο Malabar InHouse @The Margi

Ακόμα κι αν μένετε στα βόρεια προάστια ή στο κέντρο της Αθήνας, η διαδρομή μέχρι το Malabar InHouse,  πρώην  bakù αξίζει και με το παραπάνω! Σε μια ζεστή και φιλόξενη αισθητική, το αγαπημένο εστιατόριο  προσφέρει ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες σε ένα ατμοσφαιρικό  περιβάλλον.

Το σκηνικό, που έχει επιμεληθεί ο Γιάγκος Αγιοστρατίτης, δίνει μια αίσθηση θαλπωρής   με τα μοναδικά  έπιπλα, τα ρομαντικά κρυστάλλινα φωτιστικά και τον ειδυλλιακό φωτισμό. Επιπλέον, στην αυλή του Malabar σας συντροφεύει  το τζάκι που ζεσταίνει τις κρύες  χειμωνιάτικες βραδιές σας.
Malabar In House Fireplace

Η εμπειρία του Malabar InHouse  ολοκληρώνεται με τις γαστρονομικές δημιουργίες του βραβευμένου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή , όπως γαρίδες  sauté  με γλυκόξινη σάλτσα πάνω σε τραγανό ρύζι μαγειρεμένο σε κακαβιά  αλλά και σφυρίδα με κινόα και μυρωδικά. Το κοινό μυστικό και φέτος είναι ότι οι γευστικές  δημιουργίες του chef μας, εμπλουτίζονται από  τις πρώτες ύλες, όπως το ελαιόλαδο, τα αυγά ελευθέρας βοσκής,  τα  λαχανικά και τα φρούτα, που μεγαλώνουν με παραδοσιακούς τρόπους και  έρχονται κάθε μέρα από την οικογενειακή φάρμα του The Margi στο πιάτο σας.
Margi-Nikos_Karanikolas-7077

Highlight της εβδομάδας, οι Homey Thursdays” όπου κάθε Πέμπτη οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα μπορούν να απολαμβάνουν τη ζεστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου καθώς και επιλεγμένα πιάτα του chef σε ένα ειδικό μενού στην τιμή των 25 ευρώ.
Margi-Nikos_Karanikolas-7070

Σας περιμένουμε στο Malabar InHouse να απολαύσετε γεύσεις και αρώματα που εναλλάσσονται κάθε εποχή του χρόνου!

The Margi Hotel
Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 210 8929160

You may also like