Δευτέρα του Πάσχα και τα Everyday Girls έχουν ραντεβού μαζί μας…

EDG4Επιστροφή από το Πάσχα για τα Everyday Girls που αφού έφαγαν, κοιμήθηκαν, βγήκαν και ξεκουράστηκαν επιστρέφουν στη δράση και στην αναζήτηση των ηρώων της διπλανής πόρτας.

Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά στο Μοναστηράκι στο εργαστήριό του τον Paul Sarz, Ελληνοβρετανό σχεδιαστή κοσμημάτων που αποτελεί τη νέα «τρέλα» των κοριτσιών! Πώς σχεδιάζει, πού δημιουργεί, τι υλικά χρησιμοποιεί και όλη η διαδικασία της δημιουργίας των κοσμημάτων του στην κάμερα του MTV.

EDG1Λίγο πιο δίπλα, η Μυρτώ Κάζη συναντά τους σχεδιαστές μόδας ΜΙ-ΡΟ. Το σχεδιαστικό δίδυμο που ξετρελαίνει τα κορίτσια μιλά για μόδα, καλοκαιρινές τάσεις, χρώματα, σχέδια και δίνει fashion tips για τα Everyday Girls. Δημήτρης Μαστρόκαλος, Γιάννης Ράπτης και Μυρτώ ανεβαίνουν στην αίθουσα των νυφικών και η συζήτηση παίρνει φωτιά. Τι ζητάνε οι Ελληνίδες, πώς αντιμετωπίζουν τους γαμπρούς οι νύφες και ποια αστεία περιστατικά λαμβάνουν χώρα στο ατελιέ τους.

Ακόμα Summer wedding dresses και wedding tips για όλες εκείνες που σχεδιάζουν ή ονειρεύονται έναν καλοκαιρινό γάμο. Πόσα νυφικά είναι το μάξιμουμ που έχει δοκιμάσει μια μέλλουσα νύφη και πώς βλέπουν δύο άντρες τη «μεταστροφή» μιας κοπέλας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου της!

EDG2

Μοναδικές inside stories από το δίδυμο που έχει ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες νύφες!

MTV Everyday Girls
Δευτέρα 06 Μαϊου στις 20:30 & Σάββατο στις 16:30

You may also like