Εκθεση κοσμημάτων της Angelina Jolie στο Παρίσι,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Σε αυτό τον κόσμο μάλλον το να έχεις έξι παιδιά, τρία δικά σου και τρία υιοθετημένα δεν είναι αρκετό, πρέπει πάντα να αποδεικνύεις πόσο καλός είσαι . Μάλλον η Angelina Jolie το έχει σαν μότο στη ζωή της. Η πρέσβειρα Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών έχει βάλει ένα καινούργιο στόχο: να μαζέψει χρήματα για το Education Partnership for Children of Conflict. Σχεδίασε μαζί με τον Robert Procop μια σειρά από ιδιαίτερα και ιδιαιτέρως ακριβά κοσμήματα. Ο σχεδιαστής είναι ο ίδιος που βοήθησε τον σύντροφό της, Brad Pitt, να σχεδιάσει το δαχτυλίδι τον αρραβώνων τους.

Τα κομψά και πολυτελή αυτά κοσμήματα θα εκτεθούν στη Γαλλία στο Grand Hotel, Cap Ferrat, και στο Μονακό στο Hotel de Paris. Η έκθεση έχει ήδη ξεκινήσει από τις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι της 15 Αυγούστου. Έτσι για έναν ολόκληρο μήνα, όποιος επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά την συλλογή που φέρει το όνομα, Style of Jolie Collection.

Φυσικά και το ζεύγος Pitt-Jolie θα κάνει την εμφάνιση του στη Γαλλία, γεγονός που από ότι φαίνεται θα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την έκθεση , αφού οι «φίλοι» τους φωτογράφοι μάλλον δεν θα τους αφήσουν σε ησυχία. Για το τέλος όμως ας επιστρέψουμε σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, όπως είναι ο σκοπός της συλλογής αυτής, τονίζοντας πως το ίδρυμα, στο οποίο θα πάνε τα χρήματα έχει ήδη χτίσει ένα σχολείο στο Αφγανιστάν .

You may also like