Ενυδάτωση, αποτοξίνωση και λαμπερή επιδερμίδα με τις 3 νέες σειρές περιποίησης της Neutrogena

Πριν από λίγες μέρες, στο House 124 , είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις 3 νέες σειρές περιποίησης προσώπου που μας παρουσίασε η ομάδα της Neutrogena.

Πρόκειται για τη σειρά Hydro Boost για αναζωογονητική ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ, τη Skin Detox για βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση του δέρματος με γλυκολικό οξύ και για τις μάσκες με ενεργά συστατικά για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Στη σειρά Hydro Boost με τεχνολογία Hyaluronic Gel Matrix, περιλαμβάνονται το νερό καθαρισμού Hydro Boost Micellar, ο ενυδατικός ορός Hydro Boost, η ενυδατική κρέμα Hydro Boost σε 2 επιλογές -cream gel για κανονική/ξηρή και water gel για κανονική/μεικτή επιδερμίδα- και η ενυδατική κρέμα ματιών Hydro Boost.

Η σειρά Skin Detox περιλαμβάνει το νερό καθαρισμού Detox Micellar Water, το Detox Scrub, την Detox μάσκα 2 σε 1 και την Detox ενυδατική κρέμα προσώπου.

Όσον αφορά στις νέες μάσκες προσώπου κυκλοφορούν σε 2 τύπους: υδρογέλης και κρέμας. Οι μάσκες υδρογέλης περιέχουν 50% περισσότερα συστατικά σε σχέση με τις συνήθεις μάσκες, αγκαλιάζουν τις γωνίες του προσώπου, ενυδατώνουν και ανανεώνουν την επιδερμίδα. Οι multi-tasking μάσκες σε μορφή κρέμας αφήνουν στην επιδερμίδα αίσθηση απαλότητας και σφριγηλότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν over-night.

You may also like