Εξοικονομείστε χρήματα με αυτά τα make up

Όταν πρόκειται για την αγορά του καινούργιου μας makeup, τα διλήμματα  να είναι πολλά. Και μπορεί όλες μας να αναζητάμε αυτό που μας κάνει να φαινόμαστε αψεγάδιαστες, ή σαν να μην φοράμε τίποτα, ή να μας παρέχει την αντηλιακή προστασία που χρειαζόμαστε, ο κοινός παρονομαστής θα είναι πάντα ο ίδιος. Η τιμή του. Γιατί τα high brands μπορεί να υπόσχονται πολλά και ίσως και να τα πραγματοποιούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις εταιρείες εκείνες οι οποίες στιγμάτισαν τα πρώτα μας βήματα στο χώρο της ομορφιάς, και παραμένουν κολοσσοί σχετικά με ό,τι αφορά το μακιγιάζ.

 

  1. Το Fit Me Matte & Poreless Make Up ταυτίζεται τέλεια με την επιδερμίδα σου. Είναι ιδανικό για κανονική-λιπαρή επιδερμίδα καθώς προσφέρει μοναδική κάλυψη χωρίς λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, λαμπερή και χωρίς γυαλάδες. Απλώστε το με τα δάχτυλά σας ή με το ειδικό πινέλο foundation. Για καλύτερα αποτελέσματα, ποτέ μην ξεχνάς να ”σβήνεις” το make -up απαλά στον λαιμό. Το αποτέλεσμα θα σε ξετρελάνει!

 

  1. Αν ψάχνετε ένα make up που να ενυδατώνει και να ταιριάζει απόλυτα με το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας δοκιμάστε το True Match και ανακαλύψτε το απόλυτο make up για σας. Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική. Για κάθε γυναίκα, υπάρχει μία μοναδική απόχρωση, το δικό της True Match. Η μοναδική σύνθεσή του έχει την ιδιότητα να ταυτίζεται με το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας με άψογο αποτέλεσμα.

  1. Το Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Foundation περιέχει ένα μοναδικό μείγμα βιταμινών για την καταπολέμηση της κόπωσης, αφήνοντας την επιδερμίδα σας ομοιόμορφη και φωτεινή. Περιέχει βιταμίνες C, E και B5 που δίνουν στο δέρμα ένα άμεσο αποτέλεσμα κατά της κόπωσης. Η ενυδατική φόρμουλα κάνει την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί για έως και 16 ώρες.
  1. Χάρη στη λεπτή υφή του, αυτό το foundation απλώνεται εύκολα, προσφέρει μέτρια κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα, που όμως διαρκεί έως και 16 ώρες ακόμα και κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες. Διαθέτει και δείκτη προστασίας SPF 15, δεν περιέχει parabens και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
    5. Ματ αποτέλεσμα, φυσική μέγιστη κάλυψη, μεγάλη διάρκεια, σταθερό ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες, με SPF 15. Φυσική επιδερμίδα όλη μέρα. Το Natural Fix All Day Matt Make Up προσφέρει πολύ μεγάλη κάλυψη, φυσικό ματ αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια ακόμα και σε συνθήκες ζέστης, υγρασίας ή συνεχούς έντονης δραστηριότητας

You may also like