Εύκολα χτενίσματα για όλες τις ώρες

Κάθε φυσιολογική γυναίκα που θέλει να αλλάξει κάτι επάνω της ξεκινάει πρώτα από τα μαλλιά της είτε με το χρώμα, είτε με το κούρεμα ή με κάτι πολύ πιο απλό όπως το χτένισμα. Σκεφτείτε πως αν μία γυναίκα με ίσια μαλλιά έχει θέλει συνήθως να πειραματιστεί με μπούκλες και το αντίθετο συμβαίνει με τις σγουρομάλλες. Παρακάτω θα βρείτε μερικά εύκολα χτενίσματα που θα σας κάνουν να ανανεώσετε το στυλ σας γρήγορα και άμεσα.

Απαλλαγείτε από την πίεση του σίδερου, επειδή το πρώτο στη λίστα είναι ένα εύκολο χτένισμα και πολύ δημοφιλές, αυτό το στυλ μπορείτε κυριολεκτικά να το πετύχετε μέσα σε ένα βράδυ! Ξεκινήστε λούζοντας τα μαλλιά σας μία ώρα πριν να πάτε για ύπνο, έτσι να είναι περίπου 30 λεπτά για να στεγνώσουν φυσικά , ενώ στη συνέχεια φτιάχνεται πολλές και σφιχτές πλεξούδες. Αφήστε τις πλεξούδες τη διάρκεια της νύχτας να κάνουν την δουλειά που πρέπει και το πρωί ανοίξτε τα μαλλιά σας και καλωσορίστε το νέο τους στυλ.

 

 

 

Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα και χάλαρα χτενίσματα άλλα τελικά πόσο εύκολο είναι να το επιτύχουμε; Η απάντηση που παίρνουμε είναι ότι είναι πραγματικά αρκετά εύκολο, αλλιώς αυτό το ύφος απλά δεν θα ήταν στη λίστα μας. Ξεκινήστε λούζοντας και ενυδατώνοντας πολύ καλά τα μαλλιά σας. Έπειτα αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν, αλλά όχι εντελώς, μέχρι να είναι ελαφρώς υγρά. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη οδοντωτή χτένα για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν άλλα μπερδέματα. Τώρα πάρτε τα και στρίψτε τα όλα μαζί μέχρι να σχηματίζεται μία μπανάνα. Περιμένετε για τα μαλλιά σας να στεγνώσουν εντελώς και στη συνέχεια, σιγά-σιγά αφαιρέστε τις τούφες που έχετε πιάσει και το στυλ των μαλλιών, θα είναι όπως απαιτείται. Θυμηθείτε, οι περισσότερες στροφές κάνετε στα μαλλιά σας τόσες πιο πολλές μπούκλες θα δημιουργήσετε.

 

 

 

Θέλετε ένα εύκολο χτενίσματα που δεν απαιτεί θερμότητα και δεν έχει κίνδυνο να σας κάψει τα μαλλιά ; Κόψτε ένα παλιό μπλουζάκι / φύλλο / μαξιλαροθήκη σε μακριές λωρίδες ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μόνο κάλτσες, τυλίξτε τμήματα του μισού από τα μαλλιά σας σε αυτά, τοποθετώντας το τέλος του κάθε τμήματος στο κέντρο της ταινίας και ένα λαστιχάκι επάνω. Μόλις τελειώσετε απλά δέστε τις άκρες της ταινίας μαζί και προχωρήστε στην επόμενη ενότητα. Τέλος να θυμάστε, ότι όσο τα μικρότερα τμήματα σας είναι σφιχτά , τόσο πιο αυστηρές θα είναι οι μπούκλες σας.

 

 

 

 

Το επόμενο χτένισμα είναι λίγο πιο άγριο και έχει περισσότερη ένταση. Αρχίστε περνώντας μικροσκοπικά τμήματα μαλλιών και εφαρμόστε μία γενναιόδωρη ποσότητα του styling προϊόντος της επιλογής σας , στη συνέχεια ξεκινήστε της συστροφή κάθε τμήματος μέχρι να αρχίσει να σχηματίζεται ένας κύκλος γύρω από τη βάση του. Στερεώστε αυτά με μικρές μπάντες σιλικόνη ή τσιμπιδάκια και αφήστε τα χαλαρά μετά από αρκετές ώρες.
Δοκιμάστε κάποιο από αυτά τα χαλαρά χτενίσματα που μπορούν να φορεθούν όλη μέρα και σε κάθε περίσταση και πιστέψτε μας σίγουρα θα λατρέψετε και τα μαλλιά σας και το πόσο εύκολα μπορούν να μεταμορφωθούν.

You may also like