Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (20/10)

Mommy Chic

Στα βραβεία Golden Hearts όλοι μιλούσαν για ένα πράγμα: Την Blake Lively, την πρώτη red carpet εμφάνισή της όσο διανύει την εγκυμοσύνη της και την εκθαμβωτική τουαλέτα Michael Kors με τα υπέροχα floral  απλικαρίσματα σε λευκό, βιολετί και ροζ χρώμα.

Statement δαχτυλίδια, statement σκουλαρίκια και statement η γενικότερη λάμψη της 27χρονης ηθοποιού που δεν συνοδευόταν από τον Ryan Reynolds, αλλά από τον ίδιο τον σχεδιαστή της τουαλέτας. Ένα ακόμη πανέμορφο Hollywood baby is on the way!

 

instagram_campariamerica_eva_greenΈνα Campari με την Εύα

Το ημερολόγιο της Campari συζητιέται κάθε χρόνο σχεδόν όσο και αυτό της Pirelli, και φέτος το κόκκινο χρώμα του θα ντυθεί η Eva Green. Με φλογερές τουαλέτες και ένα ποτήρι Campari στο χέρι η ηθοποιός με την μυστηριώδη γοητεία ποζάρει στον φακό της Julia Fullerton – Batten. Ο τίτλος του ημερολογίου είναι επίσης αινιγματικός (Mythology Mixology) και τα αντίτυπα μόλις 9.999 και δεν πρόκειται να διατεθούν προς πώληση, αντίθετα θα προσφερθούν ως δώρο σε φίλους και συνεργάτες της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωραίο δωράκι για το 2015 δεν είναι;

 

twitter_claridgesChristmas Spirit

Να μπαίνουμε λίγο – λίγο στο κλίμα των γιορτών; Οι Dolce e Gabbana σίγουρα είναι έτοιμοι μια που ανέλαβαν για δεύτερη χρονιά να σχεδιάσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου Claridge’s στο Λονδίνο και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι σκέφτηκαν. Την προηγούμενη χρονιά είχαν επιλέξει παραδοσιακά στολίδια με αναφοράς στην Σικελία της καταγωγής τους, φέτος όμως το θέμα θα είναι μαγικό και παραμυθένιο. Το δέντρο του διάσημου ξενοδοχείου θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά όλου ου κόσμου και όπως εξηγούν οι ίδιοι «Τα Χριστούγεννα είναι για αυτά η ωραιότερη εποχή του χρόνου». Και για μας το ίδιο, πιστέψτε μας!

 

Amber ValettaComeback για τις όμορφες  

Οι Εβδομάδες Μόδας τελείωσαν και ένα από τα γεγονότα που συζητήθηκαν περισσότερο από τα ίδια τα ρούχα ήταν η επανεμφάνιση των top models της προηγούμενης δεκαετίας. Που είχαν χαθεί λοιπόν αυτά τα κορίτσια; Ας κάνουμε λίγο fashion gossip:

Η Gemma Ward που άνοιξε σαν έκπληξη το show της Prada αποτραβήχτηκε από την δημοσιότητα το 2008, όταν έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο φίλος της Heath Ledger, βυθίστηκε στην κατάθλιψη, πήρε πολλά κιλά, αλλά τώρα η επιστροφή της δείχνει δυναμική.

Η Amber Valetta, από την άλλη, έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και προσπαθούσε παράλληλα να δημιουργήσει μια καριέρα στον κινηματογράφο.

Η Maggie Rizer; Μια ακόμη πικρή ιστορία, μια που η εξαφάνισή της οφείλεται στο γεγονός ότι ο πατριός της κατάφερε να εξανεμίσει όλη της την περιουσία στον τζόγο, γεγονός που την οδήγησε σε μακροχρόνια ψυχοθεραπεία.

Συμπέρασμα; Ακόμη και η ζωή των πιο όμορφων γυναικών του κόσμου δεν είναι εύκολη!

You may also like