Η 8η σεζόν του Game of Thrones θα αποτελείται από 6 δίωρα επεισόδια!

Η παραγωγή βρήκε τον τρόπο να μας αποζημιώσει για τα λιγοστά επεισόδια που απομένουν.

Πρώτα ήρθαν τα νέα για την πρεμιέρα της 7ης σεζόν τον Ιούλιο αντί για τις αρχές τις Άνοιξης, μετά η κυκλοφορία επτά και έξι επεισοδίων αντίστοιχα για τις δύο τελευταίες σεζόν και, τέλος, το ενδεχόμενο η 8η σεζόν να βγει στον αέρα το 2019… Η απογοήτευση ήταν, φυσικά, μεγάλη για τους λάτρεις του «Game of Thrones», που δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί οι παραγωγοί θέλουν να συντομεύσουν μια ιστορία που εύκολα έφτανε την 10η σεζόν.

Προς έκπληξη όλων, θετικές εξελίξεις μάλλον μας ετοιμάζει η παραγωγή της σειράς, όσον αφορά στην τελευταία σεζόν, δίνοντάς μας την ικανοποίηση έξι γεμάτων, δίωρων επεισοδίων, τα σενάρια των οποίων έχουν ήδη καταφτάσει. Ο διευθυντής προγράμματος της HBO, Casey  Bloys, επιβεβαίωσε εν μέρει τις πληροφορίες, λέγοντας ότι «είναι μια μεγάλη σεζόν, οπότε προσπαθούν να έχουν μια αίσθηση του πόσο θα χρειαστούν για να τη γυρίσουν».

Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι οι δημιουργοί της σειράς,David Benioff και D.B. Weiss, θα γράψουν και τα τέσσερα τελευταία επεισόδια του show ενώ το φινάλε της 7ης  θα διαρκέσει 82 λεπτά.

«Φαντάζομαι ότι θα είναι μεγαλύτερα αλλά… Δεν είμαι σίγουρος (πόσο μεγαλύτερα). Δεν έχουμε κάνει ακόμα αυτήν τη συζήτηση, γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσουν τα επεισόδια. Δύο ώρες ανά επεισόδιο μοιάζει σαν να ήταν υπερβολικό, αλλά είναι ένα σπουδαίο σόου, οπότε ποιος ξέρει;», είπε ο Bloys.

 

You may also like