Η Beauty editor Εύη Τσανάκα προτείνει τις 6 καλύτερες BB κρέμες

Οι BB κρέμες δεν είναι μια απλή μόδα. Και έχουν έρθει για να μείνουν εδώ και πολλά χρόνια, μιας και η πολυχρηστικότητά τους, έχει κάνει την καθημερινή μας ρουτίνα ευκολότερη και συντομότερη. Πολλές είναι εκείνες δε, που επενδύουν σε αυτές όχι μόνο για το πρωινό τους μακιγιάζ αλλά και για τις βραδινές τους εμφανίσεις, μιας και χαρίζουν εκείνο το no makeup look, που μας κάνει να δείχνουμε φρέσκες, χωρίς επιτηδευμένο αποτέλεσμα.

Η μόνη διαφορά μεταξύ των καλύτερων κρεμών BB και των ενυδατικών με χρώμα, είναι τα οφέλη τα οποία περιέχουν. Οφέλη που κυμαίνονται ανάμεσα σε αντιγήρανση που διαρκεί όλη την ημέρα, μέχρι την καταπολέμηση της ακμής. Τα βασικά συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε στις κρέμες BB είναι τα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και E, που συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών του δέρματος, καθώς και της ενυδάτωσης αλλά και της προστασίας από τις ακτίνες του ήλιου. Δεδομένου ότι όλοι οι τύποι δέρματος δεν είναι οι ίδιοι, δεν είναι ούτε οι ΒΒ.

Δεν προορίζονται μόνο για τα λιπαρά δέρματα που αναζητούν μια ελαφριά κάλυψη και μείωση των πόρων, ούτε για το ξηρό δέρμα που ψάχνει ανανέωση και ενυδάτωση. Το καλύτερο μέρος για όλα αυτά είναι ότι είναι σχεδιασμένα για να προετοιμάζουν, να ενυδατώνουν, να προστατεύουν και να τελειοποιούν το δέρμα, ακυρώνοντας έτσι τα πολλά προϊόντα που εφαρμόζουμε καθημερινά στο πρόσωπό μας.

1. Shiseido Soin BB Hydratant Parfait SPF 30

Ένα βάλσαμο κατά των ατελειών που ήρθε από την Ασία: Blemish Balm. Προϊόν 2 σε 1: περιποίηση και μακιγιάζ, συμπυκνωμένο σε συστατικά περιποίηση και χρωστικές ουσίες. Μία μόνο κίνηση για πολλά οφέλη: – ενυδάτωση, – διόρθωση, – λείανση, – λάμψη, – προστασία UV (SPF 30). Αποτέλεσμα: μια φρέσκια, φυσική και άψογη επιδερμίδα σε ένα λεπτό με το ρολόι! (Sephora € 31,35)

 

2. Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40 Crème Protectrice Anti-Imperfections

Η νέα κρέμα BB Cream της Clinique είναι μια κρέμα τελειοποίησης της επιδερμίδα που δίνει ομοιομορφία, διορθώνει, προστατεύει και δίνει ματ όψη στην επιδερμίδα σας με μία μόνο κίνηση. Υπέροχο, το δέρμα είναι εκθαμβωτικό και η χροιά ομοιόμορφη.  (Hondos Center €33)

3. MAC PREP + PRIME BB BEAUTY BALM SPF 35

Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, καλύπτει τις ατέλειες, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και δίνει άμεσα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα, ενώ προστατεύει από τις εχθρικές ακτίνες UV. Διαθέτει προστασία SPF 35 και ενυδατικά συστατικά. (MAC € 24,40)

4. Kiehl’s ACTIVELY CORRECTING & BEAUTIFYING BB CREAM SPF 50

Φόρμουλα διπλής δράσης που διορθώνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα. Βασική αποστολή της, να καμουφλάρει άμεσα τις ατέλειες προσφέροντας κάλυψη (την ένταση της οποίας μπορείτε να “χτίσετε” ανάλογα με τις ανάγκες σας) και ταυτόχρονα να διορθώνει αποδεδειγμένα τις ανομοιομορφίες στον τόνο του δέρματος. Περιέχει υψηλό ποσοστό Βιταμίνης C, που είναι γνωστή για την ισχυρή λευκαντική της δράση, καθώς και αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος, που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις φθορές που προκαλεί ο ήλιος.  (Attica € 30,25)

5. Smashbox CAMERA READY BB CREAM SPF 35

Η Camera Ready BB Cream προετοιμάζει, τελειοποιεί, ενυδατώνει την επιδερμίδα, εξουδετερώνει τη λιπαρότητα και προστατεύει χάρη στο SPF 35 που διαθέτει. Στα plus ότι μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων μέσα σε 4 εβδομάδες. ( Attica € 29,50)

6. Youth Lab CC COMPLETE CREAM SPF 30

Η νέας τεχνολογίας CC Complete Cream SPF 30 Normal_Dry Skin είναι πολυδραστική κρέμα με χρώμα, που καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, με φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, καθώς εναρμονίζεται στο τόνο της επιδερμίδας σας!  (Φαρμακεία € 26,40)

You may also like