Η Jennifer Aniston η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου για το 2016

Το περιοδικό People έβγαλε… ετυμηγορία!

Η 47χρονη Jennifer Aniston, η γυναίκα με την αύρα του «κοριτσιού της διπλανής πόρτας» παίρνει φέτος τη σκυτάλη από την Sandra Bullock και «στέφεται» η Πιο Όμορφη Γυναίκα του Κόσμου για το περιοδικό People.

Η ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε από τη δημοφιλή σειρά «F.R.I.EN.D.S.» για χρόνια ήταν ένα ξεχωριστό fashion icon, καθώς αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο έτρεχαν να αποκτήσουν κι εκείνες ήταν το hair style της Aniston είτε το γενικότερο look της. Κι αν τότε γινόταν πανικός με την εμφάνιση της γλυκιάς ξανθιάς, φανταστείτε τώρα που στα 47 της χρόνια εμφανίζεται ακόμη πιο γοητευτική τόσο χάρη στα χαρακτηριστικά της όσο και στο καλογυμνασμένο κορμί της.

Με το που έπεσε η αυλαία στα «Φιλαράκια», η Jennifer Aniston στραφήκε αποκλειστικά στον κινηματογράφο και τα τελευταία χρόνια μόνο αδιάφορες δεν είναι οι εμφανίσεις της. Φέτος θα τη δούμε στο «Mother’s Day» παρέα με την Kate Hudson και τη Julia Roberts και μάλιστα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα ανήμερα του Πάσχα.

Τι είπε η Jennifer Aniston όταν της ανακοινώθηκε η είδηση από το περιοδικό People; Ένα εκστατικό «Ω Θεέ μου!», ομολογεί στη συνέντευξη που έδωσε. «Ένιωσα ενθουσιασμένη και κομματάκι σαν έφηβη!». Παράλληλα η Aniston υπερασπίζεται τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί, ενώ δεν κρύβει την ευτυχία της με τον άντρα της κι επίσης ηθοποιό Justin Theroux – ο οποίος, υποθέτουμε, πως φουσκώνει από περηφάνεια! Τα βλέπεις, Brad;

Το People στο παρελθόν ανέδειξε κι άλλες διάσημες γυναίκες, όπως τη Gwyneth Paltrow, τη Beyonce και τη Jennifer Lopez. Πέρυσι, όπως προαναφέραμε, βασίλισσα στέφθηκε η Sandra Bullock.

You may also like