Ιδανικά δώρα για πασχαλινές επισκέψεις…

΄Εν όψει του Πάσχα, είχαμε όλοι νομίζω την αίσθηση πως θα ταξιδέψουμε ή πως θα αποδράσουμε σε κάποιο διαφορετικό περιβάλλον εκτός των συνηθισμένων… Βάση των δεδομένων, θα ανακαλύψουμε τις καλύτερες επιλογές δώρων, για να ευχαριστηθούμε αυτές τις ημέρες με τους αγαπημένους μας. Ιδέες για το σπίτι, τον εαυτό μας, τις φίλες μας.. Ας δούμε τι επιλέξαμε αυτές τις μέρες.

Λαμπάδες, αυγά και κουνελάκια..

Μπορεί η νονά να σας έχει ξεχάσει, μα μια καλή φίλη μπορεί να αναπληρώσει το κενό και να σας κάνει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με τα «δώρα της νονάς». Οι λαμπάδες της Μαριάννας Πετρίδη στολισμένες είτε με κούνελους είτε με τα ιδιαίτερα αυγά της, θα σας χαροποιήσουν για την καλαισθησία και την διαφορετικότητα τους. Ένα κόσμημα πάντα αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.. Το κόσμημα μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση, να σου φτιάξει τη μέρα, ενώ παράλληλα μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά και την ομορφιά του ανθρώπου που τα φοράει.

Η μυρωδιά του σπιτιού

Αυτές τις ημέρες όλοι προετοιμάζουμε τα έθιμα του Πάσχα, το οποίο σημαίνει καθαριότητα, στολισμός ή ποικίλα αρώματα που διαχέονται στην ατμόσφαιρα, από το ψήσιμο των κουλουριών μέχρι τσουρεκιών.Το σίγουρο είναι πως το τραπέζι μας θέλουμε να είναι γεμάτο είτε είμαστε σε νηστεία είτε δεν προλαβαίνουμε να τα φτιάξουμε, σε περίπτωση που δουλεύουμε αρκετά αυτές τις ημέρες.. Διαλέξαμε το καλάθι του Τσάνου, το οποίο πραγματικά περιλαμβάνει τα πάντα! Νηστίσιμα κέικ, πασχαλινά κουλουράκια και πασχαλινή σοκολατένια τσάντα Louis Vuitton. Πραγματικά θα σας ανταμείψει…

Κεριά και ατμόσφαιρα

  Κανένα δώρο δεν είναι καλύτερο από τα κεριά του σπιτιού. Χαρακτηριστικό μιας γιορτής ή μιας καθημερινότητας που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε ή να παραλείψουμε. Καλοδεχόμαστε τις απίστευτες μυρωδιές του Zara Home!Διαλέξτε το αγαπημένο σας και δημιουργείστε την ατμόσφαιρα που ανάβοντας ένα κερί. Ένα κερί θα φτιάξει την ατμόσφαιρα του χώρου γρήγορα και θα τον γεμίσει άρωμα σε λίγα μόνο λεπτά. Τα κεριά λόγω της σύνθεσής τους, συνεχίζουν να βγάζουν άρωμα ακόμα κι όταν σβήσουν. Πραγματικά θα σας μεταφέρουν στην εξοχή.. .Αρωματικό κερί NEROLI. Η πινελιά εσπεριδοειδών ξυπνά τις αισθήσεις ενώ η αστραφτερή και λεπτή αύρα του δημιουργεί μία απαλή και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Απολαύστε τις γιορτές και δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα για εκείνους που αγαπάτε!

Featured image: unsplash.com/@blakewisz

You may also like