Καλώς ήρθες χαρά μου!

390614_652610874756374_2053594164_nΕίναι άλλη μία Δευτέρα από εκείνες που δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα και η έμπνευση σε έχει αφήσει μόνη και έρημη για ακόμη μία φορά. Σκέφτεσαι πότε ήρθε ο Μάιος, πότε πήγε 20 ο μήνας και κοντεύει να φύγει. Η ζέστη έχει ξεκινήσει από νωρίς και ναι το μόνο θετικό που βρίσκω, είναι ότι απλώνεις τα ρούχα και στεγνώνουν αμέσως! Τι να πεις; το καλοκαίρι καταφτάνει, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Ας σταθούμε στα θετικά ότι θα είναι μία όμορφη κι ηλιόλουστη μέρα!
Εκεί λοιπόν που πάω να φτιάξω τον δεύτερο καφέ της ημέρας για να φύγουν λίγο και τα μάτια μου από την οθόνη του υπολογιστή, μήπως και τα καταφέρω να βρω τι θα γράψω, χτυπά το κινητό και το καλύτερο νέο είναι εδώ για να σου φτιάξει τη μέρα. Ναι, το κοριτσάκι μας ήρθε! Έφτασε στον κόσμο μας ,και ένα από τα πιο αγαπημένα μου πλάσματα, που το γνωρίζω από την μέρα που γεννήθηκε, και έχω μεγαλώσει μαζί του, έγινε μανούλα!

Μία νέα ζωούλα είναι το πιο όμορφο νέο που θα μπορούσες να ακούσεις ειδικά όταν αυτή έρχεται από ανθρώπους που αγαπάς! Φέτος έχω να περιμένω πολλά γεννητούρια από ανθρώπους που αγαπάω και το κοριτσάκι μας, που ήρθε χθες στον κόσμο, έκανε την αρχή. Ανυπομονώ να την γνωρίσω, ανυπομονώ να το δω που ήταν πάντα η «μικρούλα» μας και έγινε μαμά, να κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της, και ανυπομονώ να δω τη νονά μου και τον νονό μου να έχουν το ρόλο της γιαγιάς και του παππού!

imagesΚάπως έτσι μια συνηθισμένη ημέρα γίνεται ακόμα πιο φωτεινή, ακόμα πιο όμορφη και ο κόσμος πιο αισιόδοξος, η έμπνευση και το χαμόγελο μπαίνουν με φόρα από το παράθυρο και το πληκτρολόγιο αρχίζει να γεμίζει λέξεις την οθόνη. Απλά γιατί χτύπησε το κινητό! Το κοριτσάκι μας ήρθε στον κόσμο και μαζί με όλα τα άλλα μωράκια που ήρθαν μαζί του ή θα έρθουν θα ομορφύνουν τον κόσμο μας και θα τον κάνουν καλύτερο. Τα χαμόγελά τους και μόνο, είναι η απόδειξη ότι το μέλλον είναι δεν θα είναι τόσο άσχημο όσο πιστεύουμε!

You may also like